У День захисту дітей народні депутати від партії "Слуга Народу" зібрали десятки історій з усієї України, в яких діти описують свою Батьківщину. Ці історії вирізняються притаманним тому чи іншому регіону колоритом і культурою. Відповідне відео з'явилося на сторінці "Слуги народу" у Facebook.

Наприклад, семирічна Емма з Вінниці описує свою Батьківщину так: "Україну можна порівняти з великим садом. Коли він чистий і доглянутий – у ньому приємно та радісно гуляти".

День захисту дітей, скріншот: facebook.com/sluganarodu.official
День захисту дітей, скріншот: facebook.com/sluganarodu.official

"У День захисту дітей народні депутати від партії "Слуга Народу" зібрали десятки подібних історій з усієї України. Вони різні. Із притаманним тому чи іншому регіону колоритом і культурою. Але об’єднує всіх наша країна мрій – Україна.", - йдеться у повідомленні.

"Неповторна перлина серед інших країн", "Це хліб запашний на столі", "Це щаслива, здорова родина, мирне небо та добро", "Це країна без страху, де люди ходять вільно і дихають вільно", "Моя мрія бачити Україну сучасною", "Де кожна людина буде поважати себе та інших", "У країні моєї мрії кожен дбає про свою природу та береже її як власний дім", "У майбутньому моя країна буде чесна та справедлива", "Всі будуть рівні перед законом і державою", "Щоб всі діти були щасливі", - діляться юні українці своїми мріями та роздумами.

Популярні новини зараз
Реформи і прозорість: експерт розповів, чого вимагають США від України за свою допомогу Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну Доїхати на роботу і назад – вже не по кишені: проїзд у маршрутках дорожчає Що насправді роблять контролери з вашими лічильниками: чого боятися, а чого не варто
Показати ще

«Україну можна порівняти з великим садом. Коли він чистий і доглянутий – у ньому приємно та радісно гуляти», –...

Geplaatst door Слуга Народу op Zondag 31 mei 2020

Обов’язково підпишись на наш канал у Viber, аби не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, Україна відкрила кордони — як можна потрапити в Польщу, Угорщину, Словаччину, Румунію і Молдову

Як повідомляв портал "Знай.ua", з 1 червня запрацює Укрзалізниця, у яких областях зможуть скористатися послугами перевізника. До запуску готові 42 потяги, але їхня кількість може збільшитися

Також "Знай.ua", у 2021 ціна на холодну воду в Україні різко зросте, якими будуть нові тарифи