Індія відпустила голуба з трирічного ув'язнення, в яке він потрапив за шпигунство на користь Пакистану. Провину пташки не доведено.

Джерело: канадське видання Toronto Sun.

Історія розпочалась у 2016 році, коли пташку спіймали правоохоронці і знайшли на лапці бирку з цифрами. Поліція Індії вирішила, що це секретний шифр для пропакистанських бойовиків.
Разом із тим, паралельно до цього з'явився рибалка з Пакистану, який переконував, що пташка належить йому, а цифри на бирці - номер його мобільного телефону. За словами чоловіка, голуб брав участь у змаганнях голубів, проте звернув не туди і опинився в Індії. Чоловіку не повірили, хоча він переконував, що пташка - абсолютно невинна.

28 травня цього року, після перебування у в'язниці цілих три роки, пташку офіційно випустили з в'язниці, проте подальша його доля залишається невідомою.

голуб
голуб

Популярні новини зараз
Якщо на гривню більше – субсидію не отримаєте. Який дохід повинен бути для пільги Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну Залишать голими та босими: комунальники пообіцяли "не райдужну перспективу" всім боржникам Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

У часи панування британської імперії Індія та Пакистан були однією країною. Разом із припиненням колоніального становища країна розділилась на дві частини. Цей процес супроводжувався сутичками і гоніннями різних етнічних груп. Конфлікт ніколи не зникав, хоча часто переходив у більш “гарячу” фазу. Нині ситуація загострилась, деякі аналітики вважають, що там може розгорнутися військовий конфлікт.

Обов'язково підпишись на наш канал у Viber, аби не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, раніше Голуб-шпигун перехитрив індійських прикордонників.

Як повідомляв портал Знай.ua, Голуб-самогубець пограв з американцями у футбол.

Також Знай.ua писав, що Голуб в капелюсі підкорив користувачів мережі.