50-річну Жаклін Берріді Писано ЗМІ називають "найкрасивішою бабусею у світі". Жінка й справді бабуся, і в неї аж двоє онучок. Але дивовижним є інше - Жаклін неймовірно молодо виглядає. Ні зморшки і стан шкіри, ні фізична форма не видають у ній жінку у 50.

Своїми секретами молодості італійська модель поділилася з британським виданням-таблоїдом The Sun.

Жаклін Берріді Писано, фото Instagram
Жаклін Берріді Писано, фото Instagram

Основна причина, чому Жаклін залишається в такій чудовій формі, - стриманість в їжі. Жінка зізнається, що "ніколи не вечеряє, мало обідає і снідає". Є всього два продукти, які найкрасивіша бабуся в світі не дозволяє собі ні в якому вигляді, - рафінований цукор і хліб. Тобто фрукти, мед і паста мають таке ж право залишатися в меню, як і салат. Таким чином вона не виключає себе зі звичного гастрономічного життя Італії і їсть практично всі місцеві делікатеси і фірмові страви (окрім більшості десертів). Як справжня італійка вона не забороняє собі вино і каву, хоча багато хто дуже боїться їх впливу на шкіру.

Жаклін Берріді Писано, фото Instagram
Жаклін Берріді Писано, фото Instagram

Популярні новини зараз
Борги анулюють: українцям дали новий шанс у важкі часи А що так було? Українець "категорично відмовився" від повістки - чи підтримав його суд Залишать голими та босими: комунальники пообіцяли "не райдужну перспективу" всім боржникам Доїхати на роботу і назад – вже не по кишені: проїзд у маршрутках дорожчає
Показати ще

Головним секретом збереження молодості шкіри італійка називає використання сонцезахисного крему. З таким її твердженням охоче погодяться фахівці та нагадають, що вплив сонячних променів не лише виснажує шкіру, а й підвищує ризик онкологічних захворювань.

Авжеж, навряд чи здоровий спосіб життя може гарантувати настільки ж ефектний зовнішній вигляд як у Жаклін Берріді Писано, однак слідування її порадам все одно мож бути корисним та посприяти оздоровленню організму.

Обов'язково підпишись на наш канал у Viber, аби не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, Ніколь Кідман розповіла, як зберегти молодість і красу: 7 перевірених порад.

Як повідомляв портал Знай.ua, Старість обійде вас стороною - топ-5 корисних звичок для вічної молодості.

Також Знай.ua писав, що Вічна молодість: вчені розкрили головний секрет, який змінить ваше життя.