Марія Міроневіч довела, що можна схуднути на 55 кг без активних занять спортом. Дівчина розродила свій спосіб схуднення і поділилась нимзі всіма.

За словами Марії, у 2017 вона важила 120 кг (при зрості 178 см) незважаючи на те, що постійно намагалася сидіти на дієті і часто голодувала. Після незначної втрати ваги, зазвичай відбувався зрив, вага повертався назад або навіть збільшувалась. Після таких експериментів над собою почалися проблеми зі здоров'ям.

Для того, щоб налагодити здоров'я в той же час позбутися осоружних кілограмів, Марія створила свй метод, який вже допоміг іншим людям.

Метод схуднення Марії Міроневіч складається з багатьох частин. Ним може скористатися практично будь-яка людина, яка хоче схуднути. Однак, для цього необхідно докласти значних зусиль, змінити свій спосіб життя, налагодити режим сну і відпочинку, режим харчування, змінити харчові звички.

Дивіться відео про 5 головних правил схуднення:

Популярні новини зараз
Нова війна, тепер космічна: астрономи розповіли, як НЛО прилетять боротися за воду Українців поставили у жорсткі рамки: почнуть обмежувати Виняток із правил: хто з українців може законно не платити за доставку газу "Іди в Україну, ти, бл**ь, служи": розлючені українці накинулися на працівників паспортного столу в Польщі
Показати ще

Обов'язково підпишись на наш канал у Viber, аби не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, 7 кроків, які допоможуть швидко скинути вагу за тиждень

Як повідомляв портал Знай.ua, цукор, кардіо і голодування - топ міфів про схуднення, які заважають вам наблизитися до омріяної фігури.

Також Знай.ua писав, дієтолог розповіла, як правильно їсти вуглеводи, щоб схуднути.