У мережі з'явилися нові деталі про гучне замінування столичного мосту, який минулого року також хотіли підірвати. Зокрема, з'ясувалося, що черговий "мінер" є жителем Києва, а також стоїть на обліку психдиспансері.

Про це повідомили в Telegram-каналі "Сувора Україна".

Варто зауважити, що у Києві 1 червня знову намагалися підірвати міст Метро. Так, невідомий чоловік з "бомбою" в пакеті та просто стояв на мосту близько двох годин, після чого його затримали силовики, провівши спецоперацію.

Фото з місця події

Наразі ж з'явилися деталі цього гучного інциденту та з'ясувалося, що "мінер" вже мав проблеми із законом та є на обліку в психдиспансері.

Популярні новини зараз
Обличчя заросло волоссям: 26-річна африканка раптово перестала голитися і отримала вау-ефект Українці можуть залишитися без опалення та гарячої води: комунальники попередили про ризики Доведеться платити по 8,79 грн за кВт: енергетики попередили всіх споживачів Як в інших країнах звикли підтирати попу і чому на нас дивляться, як на дурнів: вся справа в культурі
Показати ще

Фото з місця події

"Киянин 1988 року народження. Перебуває на обліку в психдиспансері. На рахунку 2 адміністративних порушення. Він зробив бомбу з проводів і балона. Замість вибухової речовини використовував землю. Чітких вимог не висував", - йдеться в повідомлені.

До слова, це не перше замінування цього мосту - ще 18 вересня 2019 року озброєний чоловік заїхав на міст Метро і погрожував його підірвати. Тоді правоохоронці розгорнули спецоперацію та затримали мінера, яким виявився 42-річний колишній військовий Олексій Белько.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, раніше метро у Києві знову ризикує опинитися під замком.

Як повідомляв портал Знай.uа в Києві з мосту стягнули молоду дівчину, якій різко набридло жити.

Також Знай.uа писав, що в Києві з вікна лікарні випала санітарка.