В Херсонській області виявили з вогнепальним пораненням військовослужбовця одного з підрозділів військової частини ЗСУ. Підозрюється, що чоловік скоїв самогубство.

Про це повідомили на Facebook-сторінці 95-ї окремої десантно-штурмової бригади Збройних Сил України.

"Близько 11.00 ранку на Херсонщині було виявлено тіло військовослужбовця одного із підрозділів нашої військової частини з вогнепальним пораненням. На місці події працюють представники Військової служби правопорядку у Збройних Силах України та правоохоронних органів. Тривають слідчі дії", - йдеться в повідомленні.

Військові, фото: Міноборони
Військові, фото: Міноборони

Як відзначається, за попередньою версією слідства – це було самогубство. В свою чергу командування військової частини висловлює співчуття рідним та близьким загиблого військовослужбовця.

Популярні новини зараз
За безкоштовні поїздки в автобусах тепер доведеться платити Готуйте гаманці: українцям за лічені дні підвищать тарифи на комуналку, що подорожчає Зміна ціни на електроенергію: у НКРЕКП зробили заяву для споживачів Відвикайте від опалення: українців просять зробити це до вимкнення, щоб не постраждати
Показати ще

Скріншот допису

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, під Харковом схопили путінського головоріза - нагрянув до родичів "у відпустку" з "ДНР"

Як повідомляє портал Знай.ua На Донеччині ліквідували небезпечного найманця Путіна, фото бойовика

Також Знай.ua писав, що Найманців Путіна приводять у повну бойову готовність на Донбасі, ватажок бойовиків Пушилін проговорився