У мережі з'явилися свіжі фотографії з анексованого Криму, які демонструють занедбаність міст. У Криму розпочався курортний сезон, однак на фотографіях видно, що окупаційна влада зовсім не дбає про належний стан міст, через що вони втратили колишній вигляд.

Фотографії окупованого півострова опублікувала блогер RoksolanaToday&Крым25% в Twitter, пише "Херсон онлайн". За інформацією автора фотографій, в Коктебелі у районі дельфінарію і в районі пагорба Юнге відчувається неприємний запах каналізації.

Міста у Криму, фото: khersonline.net
Міста у Криму, фото: khersonline.net

"Смердить фекаліями, одне "джерело" б'є з-під асфальту і люка в районі дельфінарію, другий біля пагорба Юнге", - цитує автора видання.

Також блогер показала, як виглядає вокзал у місті Джанкой, прокоментувавши: "Вокзал Джанкой, ну, якщо живенько, то краще, звичайно...".

Популярні новини зараз
Деяким пенсіонерам виплатять гроші за старі "недоліки" В Україні змінюють правила виплат для ВПО: потрібно принести один документ Daewoo Lanos "Next-Gen": нова версія народного автомобіля закохує в себе з першого погляду Це вже законно: співробітникам ТЦК дозволили робити це під час вручення повістки
Показати ще

Міста у Криму, фото: khersonline.net
Міста у Криму, фото: khersonline.net

Обов’язково підпишись на наш канал у Viber, аби не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, Україна відкрила кордони — як можна потрапити в Польщу, Угорщину, Словаччину, Румунію і Молдову

Як повідомляв портал "Знай.ua", з 1 червня запрацює Укрзалізниця, у яких областях зможуть скористатися послугами перевізника. До запуску готові 42 потяги, але їхня кількість може збільшитися

Також "Знай.ua", у 2021 ціна на холодну воду в Україні різко зросте, якими будуть нові тарифи