Україна відновить міжнародне авіасполучення вже з 15 червня. Само собою, в аеропортах та на борту літака будуть введені додаткові обмеження у зв'язку з небезпекою зараження коронавирусной інфекцією.

Наприклад, Грузія зробила заяву про відкриття сезону для іноземних туристів з 1 липня. З найбільш вірогідних напрямків на літо 2020 - це Польща і країни Балканського півострова, де найбільш стабільна ситуація. Також в список можливих країн для нинішнього відпочинку експерт відніс Італію, Іспанію, і з великою ймовірністю Туреччину і Кіпр.

Теоретично українці цього літа зможуть полетіти в дані країни на відпочинок, але в аеропортах будуть проводитися додаткові заходи безпеки.

літак, фото Pxhere
літак, фото Pxhere

Тепер проводжають і зустрічають не зможуть заходити в термінали. Маски на борту будуть обов'язковими як для персоналу, так і для пасажирів. Точні і повні рекомендації уряд випустить ближче до запуску міжнародних рейсів, проте відомо, що зараз розглядається внесення додаткових заходів.

Популярні новини зараз
Борги анулюють: українцям дали новий шанс у важкі часи ПриватБанк без розбору блокує платежі українців: покупки перетворилися на "лотерею" Реформи і прозорість: експерт розповів, чого вимагають США від України за свою допомогу Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати
Показати ще

зокрема, можливо частково або повністю введуть заборону на ручну поклажу, а реєстрацію і здачу багажу пасажирів будуть здійснювати самостійно.

У планах також забезпечити практично повний перехід великих аеропортів на онлайн-реєстрацію та безконтактні платежі.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, українцям додадуть авіаційний збір – як зміниться ціна квитків на перельоти.

Як повідомляв Знай. ua, куди поїхати відпочити влітку і скільки це буде коштувати.

Також Знай. ua писав, що які країни першими відкриють кордони для туристів.