У середу, 3 червня, по всій території України погода буде прохолодною і дощовою. Опади пройдуть майже скрізь. При цьому середня температура повітря становитиме +13 +19 градусів.

Про це повідомила відомий синоптик Наталка Діденко на своїй Facebook-сторінці.

Згідно з її прогнозом, дощі у цей день охоплять більшість областей країни. У той же час прояснення можливі на Сумщині, Харківщині, Дніпропетровщині та Запоріжжі.

Вітер дутиме з півдня, розганятися до 3–10 метрів на секунду.

Вночі буде холодно – +5 +9 градусів, а в північних і східних областях температура знизиться до +12 градусів.

Популярні новини зараз
Заплатите від 17 000 до 51 000 грн: українців попередили про штрафи з 1 квітня Готуйте гаманці: українцям за лічені дні підвищать тарифи на комуналку, що подорожчає Показники лічильника вже не аргумент: українців змушують платити за світло більше, ніж "накрутили" Олена Зеленська здивувала українців своїми ногами, але пояснила, чому так сталося
Показати ще

Вдень найтепліше буде на Сході та в Дніпропетровській області – +19 +22 градуси. Найхолодніше буде в західних областях. Там стовпчики термометрів опустяться до +12 +15 градусів.

У Києві в середу у другій половині дня пройде дощ. Повітря прогріється до +18 градусів.

Циклон так міцно осів в Україні - складається враження, що йому тут дуже подобається) Та хіба лише йому? Завтра його...

Geplaatst door Наталка Діденко op Dinsdag 2 juni 2020

Народний прогноз погоди в Україні

3 червня вшановується пам'ять рівноапостольних царя Костянтина і матері його цариці Олени. Наші пращури помітили, якщо в цей день погода буде непогожою, то і осінь буде такою. Також по цьому дню судили про початок зими: "Якщо 3 червня дощ з градом, то 3 грудня – сніг з крупою".

погода на 3 червня, скріншот з сайту Укргідрометцентр

Обов'язково підпишись на наш канал у Viber, аби не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, на початку червня прийде спека, але вона зміниться різким спадом температури. І такі температурні гойдалки українці будуть відчувати все літо.

Як повідомляв портал Знай.uа, для людства найближчі п'ять років стануть найспекотнішими за весь період спостереження.

Також портал Знай.uа писав, що червень 2020 буде зовсім не таким, як всі очікують – офіційний прогноз погоди від Укргідрометцентру.