В Маріуполі контррозвідка Служби Безпеки України викрила і затримала бойовика з “групи Безлера”, який знущався над українськими військовими. Про це повідомляється на офіційній сторінці СБУ в Facebook.

У 2014 році житель Маріуполя добровільно приєднався до терористичної групи російського диверсанта, підполковника військової розвідки РФ Ігоря Безлера.

Затримали бойовики з угрупування Безлера, фото СБУ

У терористів він займався “інформаційним блоком”. Як розповіли силовики, за завданням “Біса” найманець знімав допити і знущання над військовополоненими і заручниками. Потім він викладав відео на сайтах терористичних організацій “Л / ДНР” і в соцмережах. Часто ці кадри використовували російські ЗМІ для своїх пропагандистських сюжетів.

Нещодавно контррозвідники Служби викрили бойовика в Маріуполі. Під час обшуків у терориста були виявлені матеріали, долучені до доказової бази справи.

Популярні новини зараз
"Нафтогаз" попередив усіх: потрібно встигнути до 25 квітня Подорожчання майже на 40%: українців чекає "сюрприз" у платіжках Астролог побачив у травні "лихо" для України Українські пенсіонери отримають по 500 гривень "бонусу": хто у списку "літніх" щасливчиків
Показати ще

Бойовика вже повідомили про підозру у вчиненні кримінальних злочинів. Йому загрожує до 15 років позбавлення волі.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, українські танкісти показали всю свою міць на військових навчаннях, вражаючі кадри з полігону. Українські танкісти провели навчальні стрільби в районі ООС

Як повідомляв портал "Знай.uа", українські військові на Донбасі збили ворожий безпілотник – шпигував на підступах до Мар’їнки, звіт ООС.

Також Знай.ua" писав, на Донбасі бойовики випустили десятки снарядів по ВСУ і отримали негайну реакцію - звіт ООС