Вв Одесі на ринку "7 кілометр" сталася стрілянина. В результаті перестрлки є поранені.

Зранку у вівторок, 2 червня, на знаменитому одеському ринку "7 кілометр" вдбулись "розборки" із застосуванням вогнепальної зброї.

Відео перестрілки зняте очевидцем подій, опублікували в Telegram-каналі "Одеса INFO".

На відео, видно як група невідомих з вогнепальною зброєю та бейсбольними битами напала на один з магазинів. За кадром один з чоловіків зауважує, що подібний інцидент трапляється на ринку вже не вперше. Автор відеокадрів також зазначив, що зловмисники обстріляли припаркований автомобіль.

"Дев'яності повертаються чи вони нікуди і не йшли? Відео знято сьогодні на 7 км. Тим часом в центрі теж сталася стрілянина: "кавказець" хотів вчинити розбій на авто, стріляв власник", - написав автор в замітці до відео.

Популярні новини зараз
З 1 травня доведеться виживати без допомоги: кому перестануть виплачувати субсидію Закочуйте рукави – ще доведеться попрацювати: кого з українців не відпустять на пенсію у 2024 році Подорожчання майже на 40%: українців чекає "сюрприз" у платіжках Доведеться платити по 8,79 грн за кВт: енергетики попередили всіх споживачів
Показати ще

Пізніше в мережі опублікували нове відео і подробиці масової бійки зі стріляниною.

Як пише Telegram-канал видання "Думська", нальотчики хотіли нав'язати торговцям новий "дах".

В ході нападу двоє співробітників магазину, громадяни Сирії 1982 і 1990 років народження, отримали
поранення - вогнепальні і колото-різані. Обидва чоловіки госпіталізовані.

Наразі правоохоронці встановлюють всі обставини події і осб, причетних до злочину.

Поліція відкрила кримінальне провадження за фактом хуліганства, вчиненого групою осіб із застосуванням вогнепальної зброї (частина 4 ст. 296 КК України) та ввела в дію оперативний план "Перехоплення".

Відомо, що грабіжники втекли на автомобілях Ford Transit чорного кольору з транзитними госномерамі ВЕ1701 та Volkswagen Т5 білого кольору з держномерами АА2727ЕІ.

Вранці на промтоварному ринку невідомі особи невідомі особи в масках зайшли до магазину тканин, вчинили погром зі стріляниною

Вранці на промтоварному ринку 7 км невідомі особи в масках зайшли до магазину тканин, вчинили погром зі стріляниною, побили працівників та втекли з місця події на двох мікроавтобусах. Для встановлення місця знаходження та затримання цих осіб в дію був введений оперативний план «Перехоплення». Наразі їх пошуки тривають. В результаті стрілянини поранення отримали двоє чоловіків. Їх доставили до лікарні. Працівники торговельного закладу, розуміючи, що до цього у них був конфлікт через місця паркування автомобілів зі співвітчизниками, які також торгують тканинами на ринку, озброїлись пістолетом для відстрілу гумових куль та битами і пішли до їхнього магазину, де побили вікна. Поліцейські, які прибули на місце події, припинили протиправні дії та доставили до відділення поліції 10-х осіб. Наразі подію кваліфіковано за ч.4 ст.296 Кримінального кодексу України як хуліганство. Тривають заходи по встановленню та притягненню до відповідальності всіх учасників злочину.

Geplaatst door Поліція Одеської області op Dinsdag 2 juni 2020

Обов'язково підпишись на наш канал у Viber, аби не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, озвірілі братки зі стволами влаштували перестрілку в центрі столиці

Як повідомляв портал Знай.ua, з'явилися неочікувані подробиці масового побоїща у центрі Києва

Також Знай.ua писав, жителі Броварів розповіли про війну маршрутників