На співробітників поліції з Кагарлика, які підозрюються в зґвалтуванні і побитті дівчини у приміщенні місцевого відділу поліції, не вперше скаржилися через насильство.

Про це повідомив юрист Масі Найєм на своїй Facebook-сторінці.

"На поліцейських, підозрюваних у зґвалтуванні в Кагарлику, раніше були скарги. Більше десяти заяв від різних людей було написано на підозрюваних. У заявах йшлося про насильство", - написав адвокат.

Найєм впевнений, що відповідна реакція Департаменту внутрішньої безпеки допомогла б уникнути події з нещодавнім зґвалтуванням.

Популярні новини зараз
"Нафтогаз" попередив усіх: потрібно встигнути до 25 квітня Життя стане солодшим без цукру: в Україні супермаркети оновили ціни на сіль, майонез та кетчуп Німеччина вводить суворі обмеження: як це вплине на українців Як в інших країнах звикли підтирати попу і чому на нас дивляться, як на дурнів: вся справа в культурі
Показати ще

"Але цей Департамент фактично не працює. Оскільки залишилася кланова звичка: свої прикривають своїх. Тому підозрюваних точно має бути більше. У тому числі з особового складу Департаменту внутрішньої безпеки", – підкреслив він.

Обов'язково підпишись на наш канал у Viber, аби не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, колишній чоловік дівчини, побитої і зґвалтованої поліцейськими Кагарлицького відділення в Київській області, розповів деталі події.

Як повідомляв портал Знай.uа, мати зґвалтованої в Кагарлику дівчини заявила про погрози – "Нас всіх уб'ють".

Також портал Знай.uа писав, що зґвалтована в Кагарлику дівчина розкрила деталі кошмару – "Втекла вранці, коли всі поснули".