У Києві та Київській області правоохоронці заарештували ще одних підозрюваних у причетності до інциденту в Броварах, де нещодавно посеред білого дня банда атакувала маршрутників.

Міністр внутрішніх справ Арсен Аваков заявив, що додатково до 28 вже затриманих учасників нападу у Києві, Броварах та Ірпені затримали ще 13 осіб. Серед них опинився кримінальний авторитет "Віха".

"Встановлено, саме вони виступили з боку місцевих перевізників. Всім оголошено підозру у бандитизмі і замах на умисне вбивство. Вилучено зброю і боєприпаси", – уточнив глава відомства.

скріншоти

У прес-службі МВС також повідомили про проведення у рамках операції обшуків за 20 адресами і вилучення арсеналу зброї: трьох гладкоствольних рушниць, автомата, трьох пістолетів, патронів, гранат, рацій, біноклів, балаклав, наркотиків та 8 автомобілів преміум-класу.

Популярні новини зараз
"Нафтогаз" попередив усіх: потрібно встигнути до 25 квітня Подорожчання майже на 40%: українців чекає "сюрприз" у платіжках Спіймали на вулиці та примусово відвезли в ТЦК: українцям розповіли, як себе поводити Німеччина вводить суворі обмеження: як це вплине на українців
Показати ще

Відкрито кримінальне провадження за статтею 257 (бандитизм), ведеться досудове розслідування у кримінальних провадженнях, відкритих за ч. 4 ст. 296 (хуліганство), ч. 1 ст. 263 (незаконне поводження зі зброєю), ст. 15 (замах на злочин) і ч. 2 ст. 115 (умисне вбивство).

Обов'язково підпишись на наш канал у Viber, аби не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, жителі Броварів розповіли про війну маршрутників, яку "проморгали" копи – "Кошмарили весь тиждень".

Як повідомляв портал Знай.uа, до стрільби в Броварах може бути причетний екснардеп Продівус.

Також портал Знай.uа писав, що після жорстокої перестрілки під Броварами зникли машини, на яких розкачувала банда – введено план "Перехоплення".