Борги киян за комунальні послуги продовжують зростати. Зокрема, Київводоканал відзвітував про заборгованість мешканців столиці більш ніж на півмільярда гривень. Мабуть, таблички “відключення боржників за водопостачання” на службових автомобілях не допомогли, а з креативом у водоканалу проблеми. Тому установа звернеться до старих, перевірених методів.

Зокрема, Київводоканал планує продавати борг приватним компаніям по стягненню. Простими словами – колекторам. Так що тепер до боржників можуть прийти великі, лисі дядьки і забрати все цінне, що є в будинку, в рахунок боргу. І добре ще, якщо великі, лисі дядьки не вирішать зайнятися покаліченням. На жаль, історій побиття боржників колекторами відомо чимало.

Колектори, фото: ukrpress.info
Колектори, фото: ukrpress.info

Київводоканал уточнив, в яких випадках може звертатися до послуг колекторів. Щоб до вас прийшли “непрохані гості”, ви не повинні платити за водопостачання протягом року або ж “заборгувати” водоканалу понад 7 000 гривень. Ймовірно, скоро неприємних історій, пов'язаних з колекторами, стане набагато більше.

Нагадаємо, раніше За себе і за того хлопця — українцям озвучили нові правила оплати комуналки

Популярні новини зараз
Заплатите від 17 000 до 51 000 грн: українців попередили про штрафи з 1 квітня Зміна ціни на електроенергію: у НКРЕКП зробили заяву для споживачів Жертвувати шлунком заради комуналки більше не доведеться: пенсіонерам призначать доплати Для пенсіонерів буде більше грошей у квітні
Показати ще

Як повідомляє портал Знай.ua за газ доведеться платити двічі, які отримали платіжки українці в березні

« Знай.иа » писав, що Львів'янам полегшили життя на карантині дешевої комуналкою, перевірте платіжки

Нагадаємо, що стало відомо про те, що в Запоріжжі жителям збираються відключити воду. Кому не пощастить і що робити.