За минулу добу, 2 червня, збройні формування Російської Федерації 9 разів порушили режим припинення вогню. Противник обстріляв позиції українських військових із забороненої Мінськими домовленостями зброї. Прес штаб ООС опублікував зведення станом на 07:00 3 червня 2020 року.

Противник обстріляв позиції ЗСУ із заборонених Мінськими домовленостями артилерійських систем калібру 152 мм, мінометів калібру 82 мм, а також гранатометів різних систем, великокаліберних кулеметів, снайперської й стрілецької зброї та застосував некеровані ракетні снаряди. Наші воїни, рішуче задіявши чергові вогневі засоби, дали загарбникам гідну відповідь, запевнили в ООС.

Ситуація на Донбасі, скріншот: YouTube
Ситуація на Донбасі, скріншот: YouTube

За даними прес штабу у районі відповідальності оперативно-тактичного угруповання "Схід" поблизу Старогнатівки ворог обстрілював позиції Об’єднаних сил, використовуючи артилерійські системи 152-го калібру та 82 мм міномети.

Повідомляється, що неподалік Павлополя російські окупанти два рази порушили режим припинення вогню: зранку з мінометів калібру 82 мм, автоматичних станкових гранатометів та великокаліберних кулеметів, а з настанням темряви, окрім цього, ще застосувавши некеровані ракетні снаряди та стрілецьку зброю. Біля Богданівки противник задіяв 82 мм міномети, а поруч з Мар’їнкою – снайперську зброю.

Популярні новини зараз
Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну Червень принесе не лише тепло, а й гроші: хто отримає нову пенсію За інтернет можна не платити: як скористатися новою послугою Зайвий раз не помиєшся: з 1 травня піднімають ціни на водопостачання – скільки заплатимо
Показати ще

Ситуація на Донбасі, скріншот: YouTube
Ситуація на Донбасі, скріншот: YouTube

"Українських захисників Водяного ворог обстріляв з автоматичних станкових гранатометів, великокаліберних кулеметів та стрілецької зброї. Для придушення вогневих засобів противника наші воїни оперативно застосували штатне озброєння та чітко дали зрозуміти окупантам, що їхня злочинна діяльність не залишиться безкарною. Після чого загарбники припинили свою активність." ООС

В ООС повідомляють, що у районі відповідальності оперативно-тактичного угруповання "Північ" по оборонцях Майорська, Новозванівки та Хутора Вільного збройні формування РФ вели вогонь з ручних протитанкових гранатометів та стрілецької зброї. Внаслідок ворожих обстрілів один військовослужбовець Об'єднаних сил отримав поранення.

"Злочинні дії російських окупантів без відповіді не залишилися – вогнем зі штатного озброєння українські воїни рішуче подавили ворожу активність. За даними розвідки, 2 червня наші воїни знищили одного російського окупанта. Від початку поточної доби російські збройні формування активності не проявляли. За поточну добу втрат серед українських захисників немає. Ситуація в районі проведення операції Об’єднаних сил залишається контрольованою." ООС

Зведення станом на 07:00 3 червня 2020 року #ООС #операція_ОС #ранкове_зведення За минулу добу збройні формування...

Geplaatst door Операція об'єднаних сил / Joint Forces Operation op Dinsdag 2 juni 2020

Зведення на 3.06.20, скріншот: ООС / Facebook
Зведення на 3.06.20, скріншот: ООС / Facebook

Зведення на 3.06.20, скріншот: ООС / Facebook
Зведення на 3.06.20, скріншот: ООС / Facebook

Обов’язково підпишись на наш канал у Viber, аби не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, українські танкісти показали всю свою міць на військових навчаннях, вражаючі кадри з полігону. Українські танкісти провели навчальні стрільби у районі ООС

Як повідомляв портал "Знай.ua", українські військові на Донбасі збили ворожий безпілотник – шпигував на підступах до Мар’їнки, звіт ООС.

Також "Знай.ua" писав, на Донбасі бойовики випустили десятки снарядів по ЗСУ і отримали негайну реакцію - звіт ООС