Британець, який мешкає в Лондоні, розповів, як скинув зайві 57 кілограмів, і розкрив допущені при схудненні помилки.

Джерело: видання Daily Mail.

Незважаючи на веганскую дієту, 26-річний Харві Флінн Квирк продовжував набирати вагу. Він їв величезні порції, випивав чотири літра коли в день і розтовстів до 127 кілограмів. Молодий чоловік страждав від панічних атак, соромився своєї повноти і 8 років не міг знімати сорочку при інших людях.

Перша спроба схуднути закінчилася повним провалом. Чоловік обмежився голодуванням, харчуючись лише раз на добу, в спортзал було йти соромно.

"Нікому не раджу так робити, — каже чоловік. — Це виснажило мене і психічно, і фізично. Я періодично голодувало близько шести місяців, скинув тільки 12 кілограмів і тут же набрав їх назад, знову звернувшись до обжерливість".

Популярні новини зараз
Одні поїдуть, інші не доживуть: як зміниться Україна у найближчі 15 років Розписуватися буде не потрібно: коли повістка вважатиметься врученою Спіймали на вулиці та примусово відвезли в ТЦК: українцям розповіли, як себе поводити Німеччина вводить суворі обмеження: як це вплине на українців
Показати ще

Harvey Flynn Quirke, фото Іnstagram
Harvey Flynn Quirke, фото Іnstagram

Справи налагодились лише після того, як двоє знайомих переконали його ходити в спортзал разом з ними. На цей раз він скинув 50 кілограмів. Але перемога не була остаточною. Після загибелі близького друга Харві припинив пильнувати своїм раціон і до кінця року знову важив 95 кілограмів.

"Я багато їв, вживав алкоголь і трохи з'їхав з котушок", — пояснює він.

Зрештою чоловік кинув пити, почав рахувати кількість калорій, білків, жирів і вуглеводів в їжі, шість разів на тиждень відвідувати спортзал і виділяти один день для інтервального тренування високої інтенсивності (HIIT). Через п'ять місяців його вага скоротилася до 74 кілограмів і виглядає він значно краще.

Обов'язково підпишись на наш канал у Viber, аби не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, 7 кроків, які допоможуть швидко скинути вагу за тиждень

Як повідомляв портал Знай.ua, цукор, кардіо і голодування - топ міфів про схуднення, які заважають вам наблизитися до омріяної фігури.

Також Знай.ua писав, дієтолог розповіла, як правильно їсти вуглеводи, щоб схуднути.