Щоб смачно і з користю вживати
Підпишись на наш Viber: новини, гумор та розваги!
ПідписатисяКрім термінів, існує низка правил, дотримуючись яких свіжість продукту зберігатиметься довше:
1. По можливості, зберігайте продукт великими шматками. М’ясо без кісток також довше збереже свіжість.
2. Якщо холодильник невеликий або старого зразка, покладіть продукт на верхню полицю – там найнижча температура.
3. М’ясо краще вийняти з пакета і перекласти у скляний, пластиковий або емальований посуд та нещільно прикрити кришкою. Також можна накрити рушником або серветкою.
4. Потрібно слідкувати, щоб в холодильнику не було зіпсованої їжі, неприємного запаху, цвілі.
Скільки часу зберігається м'ясо та риба:
Яловичина
- сира – 3-5 днів, в морозильнику – 6-12 місяців
- готова – 3-4 дні, в морозильнику – 2-6 місяців
Курятина
- сира – 1-2 дні, в морозильнику – 9 місяців
- готова – 3-4 дні, в морозильнику – 2-6 місяців
Червона риба
- сира – 3-5 днів, в морозильнику – 6-8 місяців
- готова – 3-4 дні, в морозильнику – 2-6 місяців
Обов’язково підпишись на наш канал у
Нагадаємо,
Як повідомляв портал "Знай.uа",
Також Знай.uа" писав,