Міністерство внутрішніх справ планує посилити покарання за порушення швидкісного режиму. Про це повідомив заступник міністра Антон Геращенко. За словами Геращенко, найближчим часом до Верховної Ради буде поданий законопроект, в якому буде міститися норма про можливість позбавлення водійських прав для любителів “швидкої їзди”.

автомобілі
автомобілі


Геращенко розкрив деякі подробиці законопроекту, який зараз знаходиться в розробці. Заступник міністра внутрішніх справ зазначив, що водійські права будуть відбирати у злісних порушників. Наприклад, якщо у людини накопичується 10 порушень за місяць, йому доведеться здати водійське посвідчення і повторно скласти іспит.

Контролювати порушників тепер стане простіше з введенням нових систем відеофіксації порушень. Першим містом, де планували запустити відеоспостереження, мав стати Київ. Початок роботи системи відеофіксації планувалося на 1 травня, проте через пандемію коронавіруса прийняли рішення відкласти запуск на більш пізній термін.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Популярні новини зараз
Віддавати по 10% від пенсії не доведеться: "Київстар" порадував стареньких бюджетним тарифом Життя стане солодшим без цукру: в Україні супермаркети оновили ціни на сіль, майонез та кетчуп Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей Розписуватися буде не потрібно: коли повістка вважатиметься врученою
Показати ще

Нагадаємо, в Україні знову можуть продовжити карантин – Моз назвав головні сценарії.

Як повідомляв портал Знай.uа, МАУ перерахує ціни після карантину, скільки будуть коштувати квитки.

Також портал Знай.uа писав, що в Україні відкрили дитячі сади – при яких умовах будуть працювати закладу для дошкільнят.