Районний суд окупованої Росією Сімферополя постановив заарештувати українського військовослужбовця Євгенія Добринського. Воїн буде перебувати під вартою до 1 липня. Боєць 95 десантно-штурмової бригади Добринській зник 30 травня рано вранці. Український воїн ніс службу на бойовому посту. На місці події виявили сліди боротьби.


У вівторок, 2 червня, ФСБ заявила про порушення кримінальної справи проти Добринської через “незаконного перетину кордону”. “Правоохоронні органи” окупованого Криму відзначають, що Добринській перетнув кордон по залізничному мосту, і в цей момент перебував у стані алкогольного сп'яніння.

Крім того, за заявою ФСБ, в кишені українського військовослужбовця було виявлено “речовина рослинного походження, ймовірно наркотичну”. ФСБ вже опублікувало відео “допиту” Добринської, на якому той заявляє, що нібито дійсно був у стані алкогольного сп'яніння, і відлучився “за сигаретами”.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Популярні новини зараз
Нова війна, тепер космічна: астрономи розповіли, як НЛО прилетять боротися за воду Українців поставили у жорсткі рамки: почнуть обмежувати Головне за 24 квітня: бунт українців у Польщі, трагедія Каті Репяхової, важливий день та різке підвищення цін Залишать голими та босими: комунальники пообіцяли "не райдужну перспективу" всім боржникам
Показати ще

Нагадаємо, "Бардак в країні повний! В тюрмах сидять невинні, а корупціонери при владі!" - Ляшко в ефірі "Шустер LIVE".

Як повідомляв Знай.ua, під Львовом українець намагався прорватися через кордон, щоб "обкурити" Польщі.

Знай.uа писав, українців жорстко обшукують на кордоні з Польщею — заробітки ризикують накритися мідним тазом.