З Волинської області прийшли вельми тривожні новини. В одному з селищ області молодий чоловік влаштував криваві розбірки через "неприємну" для його вух мелодію. Хлопець у стані алкогольного сп'яніння, накинувся з кулаками на діджея і почав з'ясовувати, чия музика повинна грати в розважальному закладі. На щастя, учасники конфлікту відбулися травмами, які не несуть загрози життю.

Про це стало відомо завдяки повідомленню Facebook-спільноти "Чому б і ні?".

"Дуже погана музика по-українськи. На Волині хлопець прийшов на дискотеку, але не дізнався заздалегідь лайн-ап і дуже розчарувався. Хотів було увімкнути свою музику, тому що вона йому не подобалася. Але в підсумку побився з діджеєм, завдавши йому тяжких тілесних, бажаного треку так і не отримали, а тепер ще й посадити можуть, до 5 років.", - повідомляють автори публікації.

Варто нагадати нашим читачам, що в Києві неадекватний водій за кермом Infiniti не зміг розминутися з іншим автомобілем, оскільки узбіччя вулиці були заставлені припаркованими машинами. Замість того, щоб вирішити проблему мирним шляхом, чоловік схопився за ніж. Про це повідомили на сторінці спільноти "Київ оперативний" в соціальній мережі Facebook.

Популярні новини зараз
Одні поїдуть, інші не доживуть: як зміниться Україна у найближчі 15 років Подорожчання майже на 40%: українців чекає "сюрприз" у платіжках Розписуватися буде не потрібно: коли повістка вважатиметься врученою Спіймали на вулиці та примусово відвезли в ТЦК: українцям розповіли, як себе поводити
Показати ще

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, дружини ексдепутата розповіли про домашнє насильство в сім'ї.

Як повідомляв Знай.uа п'яний волейболіст хотів помститися судді, а зганьбився на весь світ.

Знай.uа писав, п'яна компанія влаштувала руйнівну аварію в центрі Києва.