У Австралії трапилася історія, яка може повчити підприємливості та креативу. Однак ця історія віддає нотками "продажності". Так, дівчина Еллі втратила роботу через пандемію коронавірусу, проте через деякий час змогла значно поліпшити своє матеріальне становище за допомогою реалізації відвертих знімків.

Про це стало відомо завдяки повідомленню видання Daily Star.

Еллі, фото: OnlyFans
Еллі, фото: OnlyFans

Дівчина заявила, що до пандемії вона працювала діджеєм і офіціанткою одночасно, проте після введення обмежувальних заходів їй довелося шукати нове джерело заробітку. Героїня матеріалу стала фотографуватися в бікіні і публікувати кадри на платформі OnlyFans, користувачі якої отримують доступ до контенту за певну плату. До речі, Еллі заробила п'ять тисяч доларів (134 тисячі гривень на 04.06.20).

"Люди кажуть, що це важка робота, але я не згодна. Я можу бути де завгодно і отримувати свої гроші", — підкреслює Еллі, додаючи, що вона продовжить продавати свої фото навіть після зняття карантину.

Популярні новини зараз
Побутовим споживачам пригрозили відключенням електроенергії: хто у "чорному списку" Хліб, молоко, м'ясо та навіть яйця: в Україну несеться різке подорожчання на важливі продукти Один день – 1 гривня: "Київстар" підказав як користуватися послугами майже задарма Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, російська Кардашьян пограла грудьми в басейні, навіть бікіні не врятувало.

Як повідомляв Знай.uа модель з 13-м розміром грудей втиснула приголомшливий бюст у вузький топік – видовище для дорослих.

Знай.uа писав, Даша з "Холостяка" надула губки, але Макс тут ні до чого – "Знайшла свій ідеальний".