Принц Вільям турбуватися за безпеку свого брата Гаррі та його дружини Меган Маркл. Після переїзду в США герцоги Сассекские опинилися під пильною увагою настирливих шанувальників і фанатів. Зараз подружжя живе в Лос-Анджелесі зі своїм однорічним малюком.

Як пише видання US Weekly, брати щодня подовгу спілкуються по телефону. Вільям дуже просить Гаррі подумати про безпеку своєї сім'ї і повернутися додому, на батьківщину.

Гаррі і Меган на острові Фрейзер, жовтень 2018 - Gettyimages
Гаррі і Меган на острові Фрейзер, жовтень 2018 - Gettyimages

"Переїзд в чужу країну ніколи не буває легким. Гаррі не очікував, що зіткнеться з такою кількістю проблем. Вільям і Гаррі часто спілкуються на цю тему. Вільям навіть порадив братові повернутися в Лондон або переїхати з сім'єю в більш безпечне місце. Він дбає про добробут і безпеку Гаррі", - повідомляє джерело видання.

Повідомляється, що останнім часом Гаррі дуже часто спілкується з соєю бабусею, королевою Єлизаветою II. Її Високість також хвилюється за онука і пропонує свою допомогу в разі необхідності.

Популярні новини зараз
Одні поїдуть, інші не доживуть: як зміниться Україна у найближчі 15 років Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей Два тарифи на воду: нові ціни встановили для мешканців багатоповерхівок та приватного сектору На школи тепер чекають масові перевірки: батьки домоглися свого
Показати ще

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, загули принца Вільяма штовхнули Кейт Міддлтон на відчайдушні заходи.

Як повідомляв Знай. ua, багатодітна мама Кейт Міддлтон поділилася секретами схуднення.

Також Знай. ua писав, що як дитинство Єлизавети II вплинуло на її характер.