Голова фракції ВО "Батьківщина" Юлія Тимошенко явила українцям деякі секрети "таємного" договору з Міжнародним валютним фондом та заявила, що в разі його прийняття, на українців чекає повна катастрофа, зокрема і відбирання майна через борги.

Про таке вона заявила в прямому ефірі політичного шоу "Право на владу", яке транслювали на телеканалі "1+1".

"Це не просто меморандуму, це декларація про те, як Україна здаватиметься. Вони і далі будуть використовувати тарифи для свого збагачення. І на всяк випадок вони записали в цьому документі, що в тарифи буде входити не тільки вартість газу та електроенергії, а й якість, тут не визначені, великі капітальні вкладення. І крім того, Кабмін та міністерство енергетики вже прийняло рішення в кількакратне збільшення споживання тепла на квадратний метр.

Скріншот зі студії

Є ще один сюрприз для наших громадян. Тут написано: ми розробимо адекватні інструменти для "Теплоенерго" для стягнення боргів з домогосподарств, включно з підвищенням пені за прострочення та спрощення режиму правового примусу, в тому числі майнового. Мається на увазі, що будуть закони, які зможуть забирати майно за борги", - наголосила вона.

Популярні новини зараз
"Нафтогаз" попередив усіх: потрібно встигнути до 25 квітня Розписуватися буде не потрібно: коли повістка вважатиметься врученою Українські пенсіонери отримають по 500 гривень "бонусу": хто у списку "літніх" щасливчиків Чому українцям необхідно заповідати майно вже зараз та як це зробити правильно
Показати ще

Обов’язково підпишись на наш канал у Viber, аби не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, у міністра Марченко в ефірі "Право на владу" зажадали показати договір з МВФ. Відповідь не сподобалася

Як повідомляв портал "Знай.ua", Всі обіцянки Шмигаля залишилися на папері - Бойко розповів про страшні реалії

Також "Знай.ua", 40 мільярдів гривень пішло в корупцію за 2019 рік - Тимошенко розповіла про масштаби "нової" влади