На вихідних погода приємно здивує мешканців більшості областей України. Так, температура повітря на Зелені свята очікується +28 +30 градусів у деяких областях.

В західних, північних і частині центральних областей очікується дощ з локальними грозами і до +23 градусів. Про це повідомила відомий синоптик Наталка Діденко на своїй Facebook-сторінці.

За її словами, ночі теж стануть тепліші – передбачається +12 +16 градусів у ніч на 6 червня. Вітер південний, помірний.

погода в Україні, фото pxhere
погода в Україні, фото pxhere

"Дощі і грози завтра очікуються на Півночі, локально в центрі та місцями у західних областях. На решті території опадів не буде", - написала Діденко.

Популярні новини зараз
Хто з українців залишиться без пільг у 2024 році Заплатите від 17 000 до 51 000 грн: українців попередили про штрафи з 1 квітня Готуйте гаманці: українцям за лічені дні підвищать тарифи на комуналку, що подорожчає Боргів не обібратися, якщо забудете про це: українцям нагадали про важливу процедуру
Показати ще

У неділю, на Трійцю, в Україну прийде синоптичне літо і стовпчики термометрів поповзуть вгору.

"7-го червня, на Трійцю, грозові дощі пройдуть лише в західній частині, а в основному в Україні буде сухо. В неділю вже жарко, +25 +30 градусів, на Заході +21 +24 градуси", - додала експерт.

Почнемо прогноз на вихідні у теплій дружній атмосфері. ТеплА справді в Україну прибуде, та й вже потроху прибуває, адже...

Geplaatst door Наталка Діденко op Vrijdag 5 juni 2020

Обов'язково підпишись на наш канал у Viber, аби не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, на початку червня прийде спека, але вона зміниться різким спадом температури. І такі температурні гойдалки українці будуть відчувати все літо.

Як повідомляв портал Знай.uа, для людства найближчі п'ять років стануть найспекотнішими за весь період спостереження.

Також портал Знай.uа писав, що червень 2020 буде зовсім не таким, як всі очікують – офіційний прогноз погоди від Укргідрометцентру.