Господар відмовився лікувати свого пса зі словами, що приспати тварину буде дешевше. Але у ветеринара не піднялася рука забрати життя живої істоти. Урешті-решт, лікар самотужки взявся рятувати собаку, і вже через 3 тижні його було вже не впізнати

Про це повідомляє спеціалізоване видання про тварин The Dodo.

Ветеринар і врятований пес, фото The Dodo
Ветеринар і врятований пес, фото The Dodo

Коли власник привів до ветеринарної клініки у місті Рік-Хілл в Південній Кароліні, США хворого собаку, усім було очевидно: пітбуль у дуже важкому стані. Ветеринар Ерік Сетцер оглянув 5-річного пса Дідо: його морду спотворювала величезна пухлина невідомої етіології, його вуха були вражені інфекцією, по тілу були виразки, та й загалом собака була виснаженою і дуже схудлою.

Доктор Сетцер заявив, що присипляти тварину - несправедлива жорстокість. На його думку, собаку можна було вилікувати, але власник відмовився брати на себе ці видатки і сказав, що йому буде вигідніше усипити тварину.

Популярні новини зараз
Віддавати по 10% від пенсії не доведеться: "Київстар" порадував стареньких бюджетним тарифом Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей Два тарифи на воду: нові ціни встановили для мешканців багатоповерхівок та приватного сектору Як в інших країнах звикли підтирати попу і чому на нас дивляться, як на дурнів: вся справа в культурі
Показати ще

Щоб врятувати пса, Ерік зв'язався з благодійною організацією Carolina Big Hearts, що допомагає тваринам у біді.

Служба порятунку тварин виділила кошти на оплату рахунків на лікування Дідо, і вже через три тижні пса відпустили жити у його новій сім'ї. Собаці була потрібна терапія антибіотиками і нормальне харчування. Ну, і крапелька любові, яку він отримав від Еріка.

Пес Дідо після лікування, фото The Dodo
Пес Дідо після лікування, фото The Dodo

Обов'язково підпишись на наш канал у Viber, аби не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, Найпотворніший собака світу стала справжньою зіркою.

Як повідомляв портал Знай.ua, Загадкова масова загибель десяти собак у Києві підняла на вуха копів всього міста - що відомо.

Також Знай.ua писав, що У Дніпрі агресивний собака пошматував дворічну дівчинку - зірвався в ланцюга, місто на вухах.