Собака блукала в околицях своєї хатини, шукаючи підтримки у випадкових перехожих. Пройшовши за хвостатою матусею, небайдужі виявили замерзлих цуценят, що тулилися одне до одного, щоб зігрітися.

Попереду нас йшли трамвайні колії. Недалеко від них хто-то гавкнув. Макс обернувся праворуч, щоб зрозуміти, що за звуки розносяться поруч з нами. Назустріч до шляхів вибігла собака. Її темне забарвлення майже зливався з темрявою: здавалося ми одні в цілій Всесвіту.

Львівські трамваї без кондиціонерів
Львівські трамваї без кондиціонерів

Через кілька хвилин пес підбіг до нас і почав жалібно вити. По тілу пробігли мурашки. Макс і я розуміли, що це не добрий знак, тим більше чекати допомоги було нізвідки. Але буквально через кілька хвилин прийшло усвідомлення того, що собака потребувала допомоги

Собака всім своїм видом показувала, що її щось страшенно турбує і вона потребує допомоги людей.

Популярні новини зараз
Побутовим споживачам пригрозили відключенням електроенергії: хто у "чорному списку" ПриватБанк без розбору блокує платежі українців: покупки перетворилися на "лотерею" Реформи і прозорість: експерт розповів, чого вимагають США від України за свою допомогу Залишився тиждень: українці ризикують пропустити важливу процедуру
Показати ще

Ми пішли за нею слідом. Через 5 хвилин ми зайшли в будівлю, яке нагадувало занедбаний сарай. Там було вогко і холодно. В куті на старому покривалі тулилися один до одного маленькі щенята.

Сліпий собака, фото: img.huffingtonpost.com
Сліпий собака, фото: img.huffingtonpost.com

Замерзлі від холоду, вони жалібно попискували і тремтіли усім тілом. По шкірі виступив мороз. На наступний ранок ми подзвонили в належну службу і розповіли про те, що трапилося. Рятувальники зреагували досить оперативно і в цей же день приїхали за цуценятами. Їх мама разом з кутятами була доставлена в розплідник, де їм надали активну допомогу.

Протягом місяця щодня щеня знайшов новий будинок. А головну маму з одним кутенком одна з працівниць забрала у свою велику квартиру, яку ділила зі своїми батьками.

Обов'язково підпишись на наш канал у Viber, аби не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, раніше брудна, як пилючка, бездомна кішечка стала поводирем для сліпого лабрадора - фантастична парочка.

Як повідомляв портал Знай.ua, Топ-10 найкращих порід кішок для дому: ці красиві і слухняні пухнастиків принесуть вам саме щастя.

Також Знай.ua писав, що Харківщину атакували скажені кицьки, рятуйтеся: введено терміновий карантин.