В українського кур'єра вкрали велосипед, а коли останній вирішив звернутися до правоохоронців за допомогою, то нарвався на жорсткі погрози з боку ув'язнених, які перехопили повідомлення про злочин в копів.

Про цю унікальну історію розповіли на сайті "Zaborona".

Відтак, як відзначається, поцупили зловмисники велосипед в кур'єра на ім'я Артік. А сталося це просто в під'їзді будинку, де й проживає потерпілий.

"Пару тижнів тому велосипед вкрали з під'їзду - ні консьєрж, ні камери спостереження злодія не зупинили. Дружина Аріка викликала поліцію. Поліцейські зібрали свідчення, опитали консьєржа. Пообіцяли "пробити" велосипед по своїх каналах і поїхали", - йдеться в повідомленні.

А вже через деякий час до потерпілих зателефонував невідомий та запевнив, що знає людей, у яких вкрадений велосипед, і його можна "забрати" за шість тисяч гривень. Але в свою чергу чоловік відмовився перерахувати гроші.

Популярні новини зараз
Україна може поринути у темряву: енергетики заговорили про блекаут 3 хвилини – правда чи міф? За скільки ракета "Циркон" може дістатися українських міст Погода несе божевільну спеку: прогноз на найближчі дні Готуйте гаманці: українцям за лічені дні підвищать тарифи на комуналку, що подорожчає
Показати ще

Поліцейські, фото з вільних джерел
Поліцейські, фото з вільних джерел

"Тоді незнайомець, що говорив на тюремному жаргоні, почав погрожувати фізичною розправою. При цьому він назвав їх повну адресу і сказав, що знає про їхню маленьку дочку. Ні Арік, ні його дружина не розповідали про вкрадений велосипед нікому, крім поліцейських", - пише видання.

Після такого, переживаючи за безпеку дружини і дитини, потерпілий подзвонив оперативнику, який приїжджав на виклик. Щоправда, за словами самого правоохоронця, чоловіку не варто хвилюватися, адже йому телефонував ув'язнений, який міг перехопити радіопереговори поліцейської машини з диспетчерської, і так дізнатися контактні дані постраждалих.

Наразі ж, як відзначається, видання звернулося за коментарем до правоохоронців, але останні нічого не відповіли.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, раніше в Дніпрі зловили банду в погонах.

Як повідомляв портал "Знай.uа" молодого львів'янина жорстко побили п'ять чоловіків.

Також "Знай.uа" писав, що у Тернополі чоловік облив дружину окропом.