В Республіці Дагестан (Російська Федерація) сталася стрілянина, в результаті якої двох чоловіків було госпіталізовано з вогнепальними пораненнями. Медики заявили, що постраждалі перебувають у важкому стані.

Про це стало відомо завдяки повідомленню місцевих ЗМІ, а також відеозапису в мережі YouTube, який досить активно поширюється.

За інформацією місцевої поліції, невідомий відкрив вогонь по двом жителям Кизляра: "У місті Кизлярі невідомі обстріляли двох місцевих жителів. Постраждалих госпіталізовано. Ведуться заходи щодо розшуку підозрюваних".

Лікарі оцінили стан постраждалих, як важкий. Стрілянина сталася біля міської лікарні Кизляра, нападник зник на автомобілі, потерпілі – двоє чоловіків 1981 та 1986 років народження.

Популярні новини зараз
Повинні з'явитися без повістки: кого чекають у ТЦК з 1 квітня Готуйте гаманці: українцям за лічені дні підвищать тарифи на комуналку, що подорожчає 3G в Україні більше не буде: до чого готують мобільні оператори Українцям готують тарифний удар після опалювального сезону
Показати ще

"В одного з них наскрізне поранення обличчя з переломом верхньої щелепи і сліпе поранення в підборіддя, шию і плече, він у важкому стані знаходиться в реанімації. Другий знаходиться у відділенні травматології, у нього перелом плечової кістки, стан середнього ступеня тяжкості", – заявило джерело журналістів в центральній міськлікарні Кизляра.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, під Львовом сільський голова почухав кулаки об колишнього військового, село на вухах - "Розквасив ніс, зламав руку".

Як повідомляв Знай.uа у Львові орудує банда голодних злодіїв — пляшку під куртку, ковбасу в рукав.

Знай.uа писав, в Запоріжжі схопили маніяка, який помстився дівчині кислотою в обличчя — два роки в бігах.