На півночі штату Джорджія у США невеликий літак потрапив в шторм та зазнав авіакатастрофи. В результаті п'ять людей, які були в судні, не зуміли вижити.

Про це повідомляє телекомпанія Fox 5 з посиланням на шерифа місцевої поліції.

Відтак, за попередніми даними, літак потрапив у шторм, однак невідомо, чи стало це причиною аварії – це встановлять експерти.

Авіакатастрофа

"На борту перебували пілот і чотири члени сім'ї — чоловік, дружина і двоє дітей. Вони прямували на похорон зі штату Флорида в штат Індіана. В авіакатастрофі всі вони загинули", - йдеться в повідомленні.

Популярні новини зараз
Гороскоп на травень-2024 для всіх знаків Зодіаку: звільнення Тільців, витрати Стрільців та полегшення Водоліїв Не просто оновити дані у ТЦК: чоловіків попередили, що буде потім Комунальні платежі скасовуються: названо категорію осіб, якій можна не платити В Україні сигарети, алкоголь та паливо продаватимуть за новими правилами: що зміниться
Показати ще

Варто зауважити, що напередодні сталася ще одна авіакатастрофа. Так, в кінці квітня три людини загинули під час аварії легкомоторного літака в долині Гошут американського штату Невада. Тоді в літаку знаходилися 28-річний чоловік та 49-річна жінка, а також восьмирічний хлопчик.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, всі загинули або знайшли уцілілих: авіакатастрофа в Пакистані обростає дивними деталями.

Як повідомляв Знай.uа у Пакистані розбився літак з десятками пасажирів на борту, деталі з місця НП.

Знай.uа писав, небо над Запоріжжям заполонили винищувачі — шум, багато світла і небезпечні маневри, що відбувається.