Сполучені Штати Америки розробили вакцину від коронавірусної інфекції. Близько 2 млн доз даної вакцини мають надійти на ринок, якщо "перевірка на безпеку" пройде успішно.

Про це стало відомо завдяки заяві американського президента Дональда Трампа для журналістів видання CNBC.

Дональд Трамп, скріншот: YouTube
Дональд Трамп, скріншот: YouTube

"Щодо вакцин досягнуто величезного прогресу. Фактично ми готові діяти в тому, що стосується питань транспортування та логістики. У нас є більше 2 мільйонів доз вакцини, готових до відправки, якщо вони пройдуть перевірку на безпеку", - цитує Трампа видання.

Вакцинація, щеплення \\ фото Getty Images
Вакцинація, щеплення \\ фото Getty Images

Популярні новини зараз
Українські пенсіонери отримають по 500 гривень "бонусу": хто у списку "літніх" щасливчиків Чому українцям необхідно заповідати майно вже зараз та як це зробити правильно Показники лічильника стануть недійсними: споживачів застерегли від неприємностей з платіжками Як в інших країнах звикли підтирати попу і чому на нас дивляться, як на дурнів: вся справа в культурі
Показати ще

При цьому радник Білого дому з питань охорони здоров'я доктор Ентоні Фаучі, який бере участь у виробництві американських вакцин, відмовився коментувати слова президента, заявивши: "Я не чув, щоб він говорив це".

Раніше повідомлялося про існування більше ста дослідних зразків вакцини проти коронавірусу, які проходять випробування. Президент США в травні 2020 року заявив, що американський уряд допоможе профінансувати ці дослідження з метою одержання в короткий термін ефективної і безпечної вакцини.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, вакцина від коронавірусу - у МОЗ пояснили, чому українцям не можна розраховувати на антитіла.

Як повідомляв Знай.uа Комаровський розповів батькам про вихід з карантину - провітрювання, щеплення, прогулянки і дитсадки.

Знай.uа писав, МОЗ вводить жорсткі обмеження на матчі УПЛ – кого торкнеться і як позначиться на командах.