Мер Києва Віталій Кличко, який напередодні заявляв, що в столиці найближчим часом не відкриють кафе та басейни потрапив на камеру телефона, коли "клеїв" дівчат в одному з цілодобових ресторанів міста.

Відповідний відеоролик оприлюднили в Telegram-каналі "Ху*вый Киев"

Так, на кадрах видно, як Кличко стоїть біля столика, за яким сидять кілька дівчат, та намагається знайти з ними спільну мову. Зокрема, столичний мер запитав, чому такі симпатичні дівчата сидять одні та без парубків.

Скріншот відео

"У вас така класна компанія, стільки красивих дівчат, а де молоді люди?", - сказав він, та розвернувся і пішов, коли замітив, що одна з дівчат знімає його на камеру.

Популярні новини зараз
Реформи і прозорість: експерт розповів, чого вимагають США від України за свою допомогу Доїхати на роботу і назад – вже не по кишені: проїзд у маршрутках дорожчає Українцям доступна нова грошова допомога: хто отримає понад 10 тисяч гривень Тікали від мобілізації, а потім їли своїх мертвих дітей: українцям нагадали історіїї 100-річної давнини
Показати ще

Варто зауважити, що напередодні Кличко повідомив про новий антирекорд щодо коронавірусу в Києві. Так, за його словами, лише за минулу добу захворювання лабораторно підтвердили ще у 83 людей. 11 з них - медики. А всього в столиці інфікованих 3 тис. 375 осіб.

Обов'язково підпишись на наш канал у Viber, аби не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, раніше ринок на Троєщині знесуть? У Кличка приголомшили планами

Як повідомляв портал "Знай.uа" Партія Порошенка запропонувала Кличку очолити їх список та йти на вибори: "Я лідер"

Також "Знай.uа" писав, що Гройсман заявив свої права на Київ.