Фракція "Європейська солідарність", лідером якої є п'ятий президент України Петро Порошенко, звернулася до столичного голови Віталія Кличка з пропозицією висунути його в мери Києва, а також запропонувала очолити список партії на виборах до Київської міської ради.

Про це йдеться у зверненні Центральної ради "Європейської Солідарності".

"Виходячи з інтересів киян та держави, "Європейська Солідарність" готова і цього разу висунути вас, Віталію Володимировичу, кандидатом на посаду Київського міського голови. І готова бачити Вас на чолі списку "Європейської солідарності" на виборах до Київради", — йдеться в заяві.

Порошенко, фото: Getty Images
Порошенко, фото: Getty Images

Щоправда, сам Кличко, який втретє має намір висуватися в мери Києва, запевни, що він вже є в політичній силі "Удар" і відмовлятися від неї він немає намірів.

Популярні новини зараз
Заплатите від 17 000 до 51 000 грн: українців попередили про штрафи з 1 квітня Показники лічильника вже не аргумент: українців змушують платити за світло більше, ніж "накрутили" Готуйте документи: "Укрпошта" розпочинає виплати до 3 тисяч гривень Нова смертельна хвороба набирає обертів - "корона" допомогла їй обійти імунітет
Показати ще

"Я почитав у ЗМІ заяву партії "Європейська солідарність" про готовність висунути мою кандидатуру на посаду мера Києва. Хочу подякувати за таку пропозицію. Але зазначу, що я багато років є лідером політичної сили "УДАР", яка завжди боролась і відстоювала демократичні європейські цінності. І висуватимусь в мери від партії "УДАР Віталія Кличка". А також поведу команду на місцеві вибори, зокрема - в Київраду", - наголосив столичний мер.

Скріншот заявив Кличка у Facebook

Обов'язково підпишись на наш канал у Viber, аби не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, раніше ринок на Троєщині знесуть? У Кличка приголомшили планами

Як повідомляв портал "Знай.uа" Садовий опублікував декларацію про доходи.

Також "Знай.uа" писав, що Гройсман заявив свої права на Київ.