Подружня пара на Камчатці, вибираючи між алкоголем і власними дітьми, обрала перше. Так, з кінця травня чоловік з дружиною пішли в запій і безсовісно покинули малят напризволяще. Батьки геть забули про своїх двійнят. Хлопчика і дівчинку, які з'явилися на світ всього чотири місяці тому, перестали годувати. Протягом чотирьох днів вони голодували, їх не поїли і не мили. Але власним батькам було не до них.

Немовлята, скріншот: YouTube
Немовлята, скріншот: YouTube

На сполох забила родичка, яка звернулася в поліцію. Складно уявити, яким було оперативникам побачити таку картину. Стан дітей був вкрай важким. Їх негайно ж забрали в лікарню. На жаль, для хлопчика цей день виявився останнім. Спершу він впав у кому, а потім помер в реанімаційному відділенні Камчатської обласної дитячої інфекційної лікарні.

"Жителям міста Вілючинськ пред'явлено звинувачення "невиконання обов'язків по вихованню неповнолітнього", "вбивство, тобто умисне заподіяння смерті іншій людині, вчинене групою осіб щодо малолітнього, свідомо для винного перебуває в безпорадному стані", - повідомила Олена Матафонова, керівник прес-служби СУ СК Росії по Камчатському краю.

Немовля, 24 канал
Немовля, 24 канал

Популярні новини зараз
Пенсії пропонують підняти на 60%: щоб більше не перебиватися копійками Комунальники встановлюють нові тарифи з 1 травня: кому приготуватися до подорожчання Monobank "заморожує" особисті кошти українців: хто може залишитися без копійки "Нафтогаз" попередив усіх: потрібно встигнути до 25 квітня
Показати ще

Дівчинка зараз в міській лікарні. Вона у важкому стані, але головне - жива. А щодо її батьків вже обрано запобіжний захід – взяття під варту. За вбивство дитини подружжю загрожує тюремне ув'язнення. Розслідування кримінальної справи триває.

Обов'язково підпишись на наш канал у Viber, аби не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, батьків хлопчика з врослою в коліна гречкою покарали по заслугах, ось що з ними зробили.

Раніше портал "Знай.ua" повідомляв, що киянку, яка заморила голодом однорічного сина, "пробачив" суд.

Також портал "Знай.ua" писав, що під Франківськом горе-матір "забувала" годувати дітей, - зневірені малюки самі викликали копів.