Прогноз на вихідні в Україні обрадує кожного, нарешті сонце і тепло. Вже у суботу стовпчики термометрів піднялися протягом дня до +24+29 градусів! В неділю тепло залишиться теж з нами.

В західних, північних і частині центральних областей очікується дощ з локальними грозами і до +23 градусів. Про це повідомила відомий синоптик Наталка Діденко на своїй сторінці у Facebook.

За її словами, ночі теж стануть тепліші – передбачається +12 +16 градусів у ніч на 6 червня. Вітер південний, помірний.

Погода, фото facebook Наталки Діденко
Погода, фото facebook Наталки Діденко

"Дощі і грози завтра очікуються на Півночі, локально в центрі та місцями у західних областях. На решті території опадів не буде", - написала Діденко.

У неділю, на Трійцю, в Україну прийде синоптичне літо і стовпчики термометрів поповзуть вгору.

Популярні новини зараз
За безкоштовні поїздки в автобусах тепер доведеться платити Погода несе божевільну спеку: прогноз на найближчі дні "Нафтогаз" дав 9 днів: що потрібно зробити навіть якщо газ не споживаєте Показники лічильника вже не аргумент: українців змушують платити за світло більше, ніж "накрутили"
Показати ще

"7-го червня, на Трійцю, грозові дощі пройдуть лише в західній частині, а в основному в Україні буде сухо. В неділю вже жарко, +25 +30 градусів, на Заході +21 +24 градуси", - додала експерт.

Погода, фото facebook Наталки Діденко
Погода, фото facebook Наталки Діденко

У Києві завтра очікується дощ з грозою, +25 градусів, на Зелену неділю - без опадів, +27 градусів. Літо обживається нарешті в Україні, будемо йому радіти, але не забувати про увагу та обережність.

Почнемо прогноз на вихідні у теплій дружній атмосфері. ТеплА справді в Україну прибуде, та й вже потроху прибуває, адже...

Geplaatst door Наталка Діденко op Vrijdag 5 juni 2020

Обов'язково підпишись на наш канал у Viber, аби не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, Україну накриє температура +30 та палюче сонце – синоптик назвала дату. На Трійцю в Україну прийде синоптичне літо.

Як повідомляв портал Знай.uа, для людства найближчі п'ять років стануть найспекотнішими за весь період спостереження.

Також портал Знай.uа писав, що червень 2020 буде зовсім не таким, як всі очікують – офіційний прогноз погоди від Укргідрометцентру.