У 35 років шкіра вже не така, як це було в 20 або 25, і вона вимагає особливого догляду. Однак багато хто з нас не враховують цього і продовжують доглядати за нею, як це було 10-15 років тому. Тому результат виходить розчаровує. Розглянемо топ-5 помилок, які допускають багато хто з нас при догляді за шкірою у віці 35 років, і спробуємо більше не повторювати їх.

1. Ви не контролюєте ендокринну систему. У віці 35 років гормональний фон змінюється, і саме шкіра першої сигналізує про це. Через нестачу естрогену, шкіра стає не такою пружною та щільною. Вона пересихає, а овал обличчя поступово обпливає. Щоб не допустити цих проблем потрібно постійно консультуватися з ендокринологом і гінекологом.

скрабування - це
Скрабування - важлива доглядаюча процедура, фото: ru.freepik.com


2. Ви ніколи не були в косметолога. Пора б. Ви повинні знати, який у вас тип шкіри. Навіть якщо ви знаєте, не забувайте, що з віком він змінюється і стає більш сухим. Косметолог визначить ваш тип шкіри і допоможе підібрати найкращі засоби по догляду. Також фахівець допоможе запобігти передчасне старіння.
3. Ви не використовуєте сонцезахисні засоби. З віком шкіра стає особливо чутливою до ультрафіолетового випромінювання. Підвищуються ризики опіків, і навіть меланоми. Тому не гидуйте сонцезахисними засобами, і обов'язково дотримуйтесь правил перебування на сонці. Уникайте відвідування пляжів з 11:00 до 15:00, проводьте більше часу під тентом, користуйтеся головними уборами і звичайно сонцезахисним кремом.

Догляд за шкірою обличчя у 40 років
Догляд за шкірою обличчя у 40 років, pinterest.ru

Популярні новини зараз
Спіймали на вулиці та примусово відвезли в ТЦК: українцям розповіли, як себе поводити Орендарі можуть привласнити житло? Що треба знати Чому українцям необхідно заповідати майно вже зараз та як це зробити правильно Це має робити кожен, хто має смартфон: чохол і скло на екран не захистять
Показати ще


4. Чи правильно ви очищаєте шкіру? Більшість жінок у віці 35 років допускають помилки, забуваючи зняти макіяж, і обмежуючись звичайним милом. Тому обов'язково знімайте макіяж і завжди користуйтеся спеціальними засобами. Умивайтеся теплою водою, і забудьте про мило. Використовуйте спеціальні гелі та пінки. Також використовуйте тоніки.

5. Всі креми однакові? Ні в якому разі! Їх склад по-різному впливає на шкіру, тому вони не завжди приносять користь, вони можуть бути шкідливі! Тому вранці обов'язково використовуйте пробуджуючі креми, вдень – денні, а ввечері – нічні!

Нагадаємо, Чорна маска вдома: кращий спосіб для ідеальної шкіри.

Як повідомляв портал Знай.uа, Прищі залишаться в минулому: 5 диво-масок врятують вашу шкіру

Також Знай.uа писав, Як приготувати весняні маски для обличчя.