Часто жінки використовують безліч способів, щоб утримати біля себе чоловіка. Потрапити в їх пастку може практично кожен представник сильної статі. До того ж, деякі жіночі методи можуть бути досить примітивними, але не менш дієвими. Представляємо вашій увазі топ-5 фраз, на які ведуться чоловіки, пише Telegram-канал CHERRY.

Пара, pxhere

1. "Мені від тебе нічого не потрібно, крім твоєї уваги/твоєї любові...".

Тут натякається на те, що чоловік потрібен такий, який є: без машини, квартири та іншого. Почувши це, він розуміє, що навіть у чорній смузі його життя, його жінка завжди буде поруч.

2. "Я тобі вдячна за все, що ти зробив для мене".

Популярні новини зараз
Пенсіонерам видадуть сертифікати на 400 гривень Абоненти збунтувалися проти "Київстар": не хочуть доплачувати за гігабайти, якими не користуються "Нафтогаз" дав 9 днів: що потрібно зробити навіть якщо газ не споживаєте Заплатите від 17 000 до 51 000 грн: українців попередили про штрафи з 1 квітня
Показати ще

Дуже хитрий психологічний хід. Ця фраза змусить чоловіка розворушитися. Представники сильної статі дуже хочуть відповідати тим позитивним образам, які жінки в них бачать.

3. "Не вистачає слів і емоцій, щоб висловити, як ти приголомшливо це робиш".

Така фраза - запальничка у відносинах. Якщо вживати її час від часу, то у чоловіка буде прогресувати самооцінка. Особливий ефект буде, якщо ця фраза стосується теми статевого життя.

Пара, pxhere

4. "За твоєю спиною, я як за кам'яною стіною".

Природна особливість чоловіків - сила, мужність, хоробрість, надійність. Коли чоловіки чують таку фразу, багато з них розпрямляє спину, так як на підсвідомому рівні вони з цим погоджуються.

5. "Тільки зараз розумію, що до зустрічі з тобою, моє життя було порожнім".

Коли чоловік чує цю фразу, то в голові у нього вже складається картина подальшого життя з жінкою. В результаті, він може незабаром почати планувати спільне майбутнє.

Обов'язково підпишись на наш канал у Viber, аби не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, чим зайнятися парі після сексу.

Як повідомляв портал "Знай.ua", читачам розповіли, що готує молодятам кожен місяць одруження.

Також "Знай.ua" писав, як зберегти тепло і любов у стосунках на відстані.