Державний український банк "ПриватБанк" потрапив у черговий скандал через проблеми з особистими документами та даними своїх клієнтів. Буквально днями українка поскаржилася, що банк передає дані "третім особам". Жінка заявила, що відразу після реєстрації в банку почали надходити телефонні дзвінки від шахраїв, які представляються "Службою безпеки банку".

Про це стало відомо завдяки відгуку незадоволеної клієнтки на сайті Minfin.

ПриватБанк, фото: скріншот з YouTube
ПриватБанк, фото: скріншот з YouTube

"Чоловік працює в Обленерго, зарплату отримували в нормальному банку, але буквально позавчора фінанси перевели на приватбанк. І як тільки вчора ввечері зайшли гроші на картку, сьогодні телефонують шахраї. Служба безпеки банку, за стандартною схемою: всі картки на місці, чи ви підтверджуєте суму грошей (начебто він здійснив платіж), чи не передавали… і т. д. Шахрай тараторить, намагається забити мізки. Але найстрашніше, називає останні цифри зарплатної картки. Звідки дані? І двох днів не минуло, як отримали картку. Звичайно, шахраї залишилися ні з чим. Але сам факт. У вас явні проблеми з безпекою! Ваші працівники передають інформацію про клієнта.", - заявила жінка.

Також варто додати, що співробітники банку вже надали свою відповідь:

Популярні новини зараз
Комунальники масово подають до суду на неплатників: яка заборгованість вважається критичною Зайвий раз не помиєшся: з 1 травня піднімають ціни на водопостачання – скільки заплатимо З 28 квітня та до 5 травня: "Нафтогаз" закликав споживачів оглянути газові лічильники Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей
Показати ще

Скарга і відповідь ПриватБанку, скріншот: minfin.com.ua
Скарга і відповідь ПриватБанку, скріншот: minfin.com.ua

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, ПриватБанк арештовує кошти українців, кожен ризикує залишитися ні з чим.

Як повідомляв Знай.uа нардеп задекларував 158 квартир в Києві і мільйони доларів - абсолютного "рекордсмена" ВР визначено.

Знай.uа писав, Кернес перетворить харків'ян на "агентів Х" – у місті запустили новий додаток.