З'явилася інформація, що територіально-адміністративний устрій України може трансформуватися. Райони, які зараз є в країні зникнуть, а на їхньому місці створять нові, які будуть значно більшими.

Про це стало відомо завдяки повідомленню на сайті Міністерства розвитку громад і територій України.

"Проєкт формату майбутніх районів - їх кількість і склад по кожній області - Мінрегіон надіслав на погодження до центральних органів виконавчої влади, облдержадміністрацій та асоціацій органів місцевого самоврядування.", - повідомили в Міністерстві розвитку громад і територій.

Приклад поділу на нові райони у Вінницькій, Волинській та Дніпропетровській областях

Приклад поділу, скріншот: decentralization.gov.ua
Приклад поділу, скріншот: decentralization.gov.ua

Популярні новини зараз
Астролог побачив у травні "лихо" для України Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей На школи тепер чекають масові перевірки: батьки домоглися свого Це має робити кожен, хто має смартфон: чохол і скло на екран не захистять
Показати ще

Варто зазначити, що в даний момент в Україні 490 районів, а за цим проєктом має залишитися лише 119. На чолі кожного району стоятимуть префекти. З картами нових районів можна ознайомитися на сайті Мінрегіону за посиланням: (https://decentralization.gov.ua/news/12513).

Також варто нагадати нашим читачам, що голова фракції ВО "Батьківщина" Юлія Тимошенко відкрила українцям деякі секрети "таємного" договору з Міжнародним валютним фондом і заявила, що в разі його прийняття, на українців чекає повна катастрофа, в тому числі і відбирання майна за борги. Про таке вона заявила в прямому ефірі політичного шоу "Право на владу", яке транслювали на телеканалі "1+1".

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, міністри Зеленського розкроїли Тернопільщину на 55 частин.

Як повідомляв Знай.uа СБУ розкрило цілу мережу інтернет-панікерів, які поширювали фейки про епідемію.

Знай.uа писав, екологи виявили факти незаконної рубки дерев, збиток налічується тисячами.