Іран завершує розслідування з приводу “Боїнга”, який був збитий над Тегераном у січні 2020 року. Представники держави обіцяли передати Україні чорні ящики літаків, проте досі не зробили цього. Українська сторона також не наполягає на передачі, і не намагається тиснути на офіційний Тегеран, передає видання Без Табу.

Катастрофа Боїнга\Фото DW
Катастрофа Боїнга\Фото DW


Заступник міністра закордонних справ Ірану Мохсен Бахарванд заявив, що правоохоронні органи завершують розслідування справи, і влада вже отримали всю необхідну інформацію. Бахарванд зазначив, що в цьому немає ніякої двозначності. Уряд країни вже повністю відновила картину події.

Крах боїнга
Крах боїнга


Ще в лютому МЗС України заявив, що офіційний Тегеран уникає передачі чорних ящиків Україні або будь-якої незалежної організації. Тому виникали підозри, що наказ про знищення був відданий на вищому рівні країни. Відмова Ірану передати бортові самописці виглядає дивно, хоча Тегеран заявляв, що країні нічого приховувати.

Популярні новини зараз
Україна може поринути у темряву: енергетики заговорили про блекаут Хто з українців залишиться без пільг у 2024 році За безкоштовні поїздки в автобусах тепер доведеться платити Заплатите від 17 000 до 51 000 грн: українців попередили про штрафи з 1 квітня
Показати ще

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше.

Нагадаємо, брат загиблого депутата приніс на прощання дві цукерки і торкнув визнанням, відео.

Як повідомляв Знай.uа катастрофа літака МАУ спровокувала бунт в Канаді - Іран будуть покарані.

Знай.іа писав 49-річний депутат загинув в авіакатастрофі, рятувальники показали кадри з місця падіння вертольота.