Чи є життя де-небудь, крім Землі? Це питання хвилює тисячі вчених і мільйони простих людей по всьому світу. Щороку ми отримуємо кілька десятків знімків НЛО, однак жодних підтверджень про те, що це літальні апарати інопланетян, немає.

Китай стане першою країною, яка буде цілеспрямовано шукати позаземне життя, повідомляє Science and Technology Daily.
Як заявив вчений Чжан Тунцзе, Китай у вересні почне цілеспрямований пошук інопланетного життя. Для цього буде використаний радіотелескоп “Небесне око Китаю”. Телескоп почали будувати в 2011 році, і офіційно запустили в експлуатацію в січні 2020.

Тунцзе заявив, що після кількох пробних запусків радіотелескоп вловлював “певні сигнали, які потрібно вивчити”. Вчений зазначив, що зараз немає точного розуміння, звідки вони прийшли. Також Тунцзе зазначив, що пошук інопланетних цивілізацій не зашкодить іншим дослідженням.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Популярні новини зараз
Зміна ціни на електроенергію: у НКРЕКП зробили заяву для споживачів Відвикайте від опалення: українців просять зробити це до вимкнення, щоб не постраждати Жертвувати шлунком заради комуналки більше не доведеться: пенсіонерам призначать доплати Переказ з картки на картку будуть жорстко контролювати: як можуть заблокувати картку
Показати ще

Нагадаємо, МКС "зловив" НЛО непроханих гостей - прибульці вибрали самий підступний час.

Як повідомляв Знай.uа навіть космонавти таке не проходили українські полярники крізь місяці випробувань підкорили Антарктиду, фото.

Також Знай.uа писав, з мозком астронавтів, які повернулися з космосу, відбувається аномалія – науковці.