Кохання неспоодівано нагряне, причому велике і до всіх. Перефразовуючи слова класика, отримаємо картину на понеділок, 8 червня. Доля буде особливо щедра, роздаючи безцінні подарунки, головне розгледіти своє щастя, щоб ніколи його не відпускати.

Овен

На вас звалиться стільки уваги протилежної статі, що ви навіть трохи розгубитеся. А годі було сумніватися у власній неперевершеності і скаржитися на життя.

Телець

Якщо вам захочеться “впустити весь світ” до ніг коханої людини, то дійте. Нехай ваші вчинки говорять красномовніше слів.

Любов, фото pixabay
Любов, фото pixabay

Близнюки

Ви будете нерозлучні з другою половинкою, як пара зшитих разом рукавичок. У відносинах панують гармонія і взаєморозуміння. Самотні Близнюки, погоджуйтеся на пропозицію родичів або друзів “з деким познайомити вас”, а раптом?

Популярні новини зараз
Зміни у тарифах: мобільний оператор Lifecell зробив важливе оголошення Як відмовитися від отримання повістки, щоб вам за це нічого не було Кінець світу все ближче? Експерти знайшли лякаючий напис, який готує до гіршого: "До Землі наближається" Українці отримають кошти на оздоровлення: названо необхідну умову
Показати ще

Рак

Бурхлива пристрасть і експерименти в ліжку — те, що чекає Раків у відносинах. Самотні Раки, перш ніж бігти з кимось знайомитися і кидатися в обійми, розберіться, що вам потрібно від майбутнього партнера.

Лев

Вам може здатися, що друга половинка ну ніяк не обійдеться без вашого ради та піклування. Але не забувайте, що поруч з вами дорослий, самостійний і самодостатній чоловік, тиснути на якого своїм авторитетом не просто шкідливо, але й небезпечно. Проявіть максимум поваги до партнера.

Діва

Якщо ваші почуття довгий час залишаються без відповіді, або ви не отримаєте бажаного — можливо, саме час їх відпустити, щоб дати дорогу чомусь новому? На особистому фронті настають зміни, і це не обов'язково зміна партнера.

Терези

Ваше щастя невагомо, як тополиний пух. І так само неміцно. Досить одного подиху вітру, щоб воно зникло. І його так легко розтоптати! Ваша половинка не завжди розуміє це, тому варто їй тактовно нагадати про це. Хай вона береже те, що так дорого вам.

кохання
кохання

Скорпіон

Сьогодні вам буде непросто розібратися у ваших почуттях і вирішити, як ви ставитеся до того, хто гордо носить звання вашого улюбленого людини. Ні серце, ні душа, ні розум не будуть для вас гідними помічниками. Може, спробуєте залучити сторонніх спостерігачів?

Стрілець

Сьогодні вам доведеться швидко орієнтуватися в несподівано ситуації. Ваша половинка допоможе вам в цьому, але цілком і повністю покладатися на неї не варто, як і їй не варто все звалювати на вас. Тільки разом ви знайдете оптимальний вихід з неприємного становища, в яке разом і потрапите.

Козеріг

У цей день надважливих подій в сімейному житті не передбачається. Вірогідні дрібні розбіжності з дітьми, які при невмілому поводженні можуть перерости у великий і затяжний конфлікт. З

Водолій

Ви можете відчути безпідставні ревнощі, але зірки радять вам не йти на поводу у своїх емоцій. Розум сьогодні – ваш найкращий помічник. Вірогідні конфлікти з Овнами та Тільцями.

Риби

Сьогодні ви проявите себе не особливо тямущим людиною. Це може викликати абсолютно природне роздратування і загрожує якщо не розриву, то великою сваркою. Уникнути такого розвитку подій допоможе готовність зробити те, чого від вас вимагають, не вникаючи в подробиці і не намагаючись осмислити те, що відбувається.