З 10 червня в Україні відкриють бази відпочинку в рамках переходу на наступний етап пом’якшення карантину. Якщо епідеміологічна ситуація буде дозволяти, то зовсім скоро українці зможуть повноцінно відпочити і оздоровитись. Про це під час брифінгу повідомив міністр охорони здоров’я Максим Степанов.

Максим Степанов, фото YouTube
Максим Степанов, фото YouTube

"Згідно нашого плану виходу з карантину наступний етап починається з 10 червня. Цей етап передбачає в тому числі початок функціонування баз відпочинку. Усі ці бази відпочинку можуть функціонувати, виходячи з дотримання правил, які встановлюються Міністерством охорони здоров'я", - сказав Степанов.

Поліна Гагаріна відпочиває з сім'єю в Греції, фото:Instagram
Поліна Гагаріна відпочиває з сім'єю в Греції, фото:Instagram

Як відомо, в Україні діє адаптивний карантин. А це означає, що працювати ці заклади зможуть лише в тому випадку, якщо будуть дотримуватися певні запобіжні заходи і якщо будуть розташовані в регіоні, якому дозволено пом'якшувати карантин.

Популярні новини зараз
Комунальники встановлюють нові тарифи з 1 травня: кому приготуватися до подорожчання Кожному пенсіонеру підвищать індивідуально: у кого зміняться виплати Одні поїдуть, інші не доживуть: як зміниться Україна у найближчі 15 років Українцям видають 3600 грн на місяць: виплата тимчасова, варто поспішати
Показати ще

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, Туреччина відкриє двері для українських туристів, названі терміни.

Як повідомляв Знай. ua, вийдуть пляжі з карантину, українців приголомшили прогнозом.

Також Знай. ua писав, що де українці зможуть відпочити цього літа.