Українська споживачка була неприємно здивована, коли знайшла усередині буханцю хліба недопалок цигарки. Цей інцидент змусив її сумніватися в дотриманні санітарних норм на виробництві підприємства "Житня Сила".

Відповідну інформацію поширив Telegram-канал "Черный список", який спеціалізується на публікації відгуків про проблеми з харчовими продуктами.

"У хлібі «Житнє диво» від # ЖитняСила дівчині трапився... недопалок. Якщо навіть деталі, що потрапили в тісто, якось можна зрозуміти, то сигарети? Серйозно? Цікаво, в яких умовах проходить виробництво", - йде мова в оригінальній публікації.

До посту прикріплене фото шматка хліба, на якому видно запечений у тісті промоклий недопалок (так званий "бичок").

Популярні новини зараз
Залишився тиждень: українці ризикують пропустити важливу процедуру Пенсіонери отримають підвищену пенсію: які умови Якщо на гривню більше – субсидію не отримаєте. Який дохід повинен бути для пільги Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну
Показати ще

Фото Telegram
Фото Telegram

Ця знахідка є тим більш характерною, оскільки вона стосується виробника "натурального" хліба, для якого не використовуються дріжджі та штучні домішки.

"Ось вже справді «диво»", - жартують про хлібину адміністратори Telegram каналу "Черный список".

Скріншот Telegram
Скріншот Telegram

Авжеж, враховуючи температури випічки хліба, недопалок навряд міг би призвести до інфікування, однак тютюн і матеріал фільтра цигарки теж не є корисними додатками.

Обов'язково підпишись на наш канал у Viber, аби не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, Як африканці українців хліб пекти вчили.

Як повідомляв портал Знай.ua, Домашній хліб з кукурудзяним борошном: смачніше ніж у пекарнях.

Також Знай.ua писав, Ні маски, ні рукавичок - киянам показали, як перевозять хліб у розпал захворюваності на коронавірус.