Український захисник Євген повідомив, що війна на Донбасі зараз пеерейшла у дуже важку форму. Бойовики не дотримуються Мінських домовленостей і щоразу жорстко обстрілюють позиції українських воїнів. Наші бійці впевнені - це навмисні провокації.

Година чи дві затишшя, коли військові можуть перевести подих, поїсти, а відпочивати ніколи. Одразу беруться за зброю, бойовики завжди на позиціях.

Ситуація на Донбасі, скріншот: YouTube
Ситуація на Донбасі, скріншот: YouTube

"Коли по тобі стріляють, а тобі заборонено відстрілюватися це вже не війна, а якісь хованки. Ховаєшся, щоб по тобі не потрапили. Бігаєш як в хованки. Вони хочуть, щоб ми повелися на їх провокацію. Хочуть, щоб нас покарали. Адже останнім часом вони нас не провокували. Бої були, але вони тривали годину", - розповів Євген "Радіо Свобода".

Ситуація на Донбасі, скріншот: YouTube
Ситуація на Донбасі, скріншот: YouTube

Популярні новини зараз
Подорожчає одна з критично важливих комунальних послуг: який тариф хочуть встановити Комунальники встановлюють нові тарифи з 1 травня: кому приготуватися до подорожчання Кожному пенсіонеру підвищать індивідуально: у кого зміняться виплати "Земля затремтить під ногами": ясновидець Герман побачив точний рік перемоги України
Показати ще

Військовий повідомив, що бойовики зараз кожні 10-15 хвилин стріляють вже з найсильнішого озброєння: ПКМ, ДШК. Трошки почекають і знову провокують, ведуть обстріл позицій ВСУ.

Відомо, що минулої доби агресор неодноразово обстрілював позиції українських захисників на Донбасі з автоматичних станкових гранатометів та великокаліберних кулеметів.

Обов’язково підпишись на наш канал у Viber, аби не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, опорні пункти ЗСУ на Донбасі потрапили під обстріл загарбників, є поранені — звіт ООС.

Як повідомляв портал "Знай.ua", українські військові на Донбасі збили ворожий безпілотник – шпигував на підступах до Мар’їнки, звіт ООС.

Також "Знай.ua" писав, розпізнати міни і захиститися від обстрілів армії Путіна — ЗСУ кинулися на допомогу юним українцям, ці знання рятують життя.