Киянин купив в супермаркеті торгової мережі "Сільпо" голландський сир з нормальним терміном придатності і цвіллю. Обурений клієнт прийшов до адміністратора зі скаргами.

Відповідною інформацією ділиться Telegram-канал "Народный ревизор".

"Класика жанру

Голландський сир з нормальним терміном придатності і цвіллю

На цей раз покупець не полінувався і повернувся в магазин з купленим товаром. Повернення робила старший касир, склалося враження, що клієнт повинен був заплатити магазину за цей інцидент. З великою натяжкою, але повернули гроші.

Популярні новини зараз
Німеччина вводить суворі обмеження: як це вплине на українців Чому українцям необхідно заповідати майно вже зараз та як це зробити правильно В Україні готується революція у житловій сфері Як в інших країнах звикли підтирати попу і чому на нас дивляться, як на дурнів: вся справа в культурі
Показати ще

А на рахунок умов зберігання, здається, в холодильнику з молочкою працюють тільки лампочки. Інші функції техніка вже не в змозі виконати.

#Київ, "Сільпо" на Маяковського, 43/2", - йде мова в оригінальній публікації.

На фото добре видно, що цвіль полізла по всьому сиру. Оскільки термін придатності, вказаний на упаковці, дійсний, то залишається один варіант - неправильні умови зберігання продукту.

Сільпо, фото: Телеграм / Народний ревізор
Сільпо, фото: Телеграм / Народний ревізор

Сільпо, фото: Телеграм / Народний ревізор
Сільпо, фото: Телеграм / Народний ревізор

Характерно, що постраждалий споживач повідомив про магазин і навіть його адресу, а також марку придбаного сиру - Звенигора Голландський. Але це характерно для Telegram-каналу "Народный ревизор", хоча це, на думку деяких, цілковито позбавлено сенсу.

Обов'язково підпишись на наш канал у Viber, аби не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, Еко-маркет запропонував українцям "тарганяче печиво", адміністратори спокійні: "Нічого страшного" .

Як повідомляв портал Знай.ua, "Дихати нестерпно": покупці розповіли, як їх "труїть" великий супермаркет.

Також Знай.ua писав, що Відомий супермаркет влаштував українцям пекельний вечір, покупці лютують: "Хліб в якості зброї".