У червні температура в Україні може підскочити до 39 градусів, однак буде нестабільною. Про це розповіла метеоролог Наталка Діденко журналісту PavlovskyNews.

"Метеоролог заявила, що з цьогорічними погодними умовами, прогнози - справа невдячна. Згідно характеристиці Гідрометцентру України, у порівнянні з травнем у червні частіше можна буде спостерігати грози, град, шквали, сильні дощі і зливи", - сказано в повідомленні.

У той же час, за даними Гідрометцентру, температура в червні може піднятися до 39°.

Літо, фото: youtube
Літо, фото: youtube

Дуже важливо в таку погоду не забувати дотримуватися питний баланс та носити головні убори. Однак тиждень з 8 червня обіцяє бути дуже спекотною.

Популярні новини зараз
Зміна ціни на електроенергію: у НКРЕКП зробили заяву для споживачів 3G в Україні більше не буде: до чого готують мобільні оператори Жертвувати шлунком заради комуналки більше не доведеться: пенсіонерам призначать доплати Українцям готують тарифний удар після опалювального сезону
Показати ще

При цьому напередодні на Львовщине стихія влаштувала незвичайну аномалію, там вибухнула сильна злива з градом, який був схожим на сніг.

В цьому році весна виявилася дуже дощової і холодної. Стихія дивує українців з кожним днем все більше і більше посилаючи нові випробування. Так, стало відомо, що в неділю, 7 червня на Львівщині вибухнув сильна злива та град.

Таку аномалію помітили в селі Коростів, там випав значний шар граду, який видали більше скидався на кучугури снігу. Град буквально вистелив вулиці села. Місцеві жителі були шоковані такою аномалії, і тому всі дружно почали виставляти фотографії в соціальні мережі.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, українці масово рвонули до моря і застрягли в пробках під Запоріжжям.

Як повідомляв Знай. ua, над Києво-Печерською лаврою проступив "німб", парафіяни розшифрували таємничий знак на Трійцю.

Також Знай. ua писав, що на Львівщині засікли природну аномалію, такого не очікував ніхто.