Моторошна аварія, яка спричинила нашестя бджіл, сталася в Угорщині. Саме там водій не впорався з керуванням та потрапив в ДТП, випустивши на свободу понад десять тисяч бджіл.

Джерело: іноземне видання Baon.

Відтак, як відзначається, аварія сталася в угорському місті Кішкун-Халаш, де й перекинулася вантажівка із вуликами. За попередніми даними, ДТП сталася, бо водій не впорався з керуванням та злетів на узбіччя з подальшим перекиданням.

Фото з місця аварії: Baon

В результаті на волю вирвалося понад 10 тисяч бджіл, які знаходилися у вуликах, що перевозила вантажівка. Після цього на місце викликали поліцію та пожежників, які в спеціальному захисному спорядженні почали ловити бджіл.

Популярні новини зараз
Астролог назвав точну дату закінчення війни – надії на 2024 рік були марними Виняток із правил: хто з українців може законно не платити за доставку газу Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку Тікали від мобілізації, а потім їли своїх мертвих дітей: українцям нагадали історіїї 100-річної давнини
Показати ще

Фото з місця аварії: Baon

Наразі ж дорога перекрита, а людей попросили триматися далі, якщо вони не бажають стати мішенню для бджіл.

Фото з місця аварії: Baon

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, Знай писав, що в Харкові сталася аварія, в якій загинули поліцейські.

Як повідомляв портал Знай.ua, Киянин влив у себе "0,7" і сів за кермо, копи ледве дістали п'яне тіло - відео скандалу.

Також портал Знай.uа писав про те, що франківський "шумахер" збив велосипедиста і дав по газам - замість машини знайшли жменьку попелу