Киця на ім'я Сонечко - професійна масажистка поросят і відданий друг. Дивовижної душі котик живе на фермі поруч із людьми та іншими свійськими тваринами. З усіма вона надзвичайно ніжна і привітна. Особливо дружні стосунки у кішки склалися зі свинями.

Про це повідомляє видання про тварин The Dodo.

Одного разу власниця годувала поросят, коли побачила, що киця сидить на спині у поросяти і робить йому масаж: ніжно впускає і випускає кігті, перебирає лапками і муркотить. Свинка також була щаслива з такої процедури. Потім Сонечко зістрибнуло і перейшло на іншу свинку - повторилось те саме. Так фермерська родина зрозуміла, що Сонечко - не лише чудовий кіт, але й професійний масажист.

Кицька робить масаж свиням, фото YouTube / The Dodo
Кицька робить масаж свиням, фото YouTube / The Dodo

Це миле відкриття ніби спеціально створене для користувачів Інтернету, які слідкують за новинами про тварин та їхню дружбу - наприклад, дружбу між каченятком і котом, птахом і псом, коровою і козеням. Саме тому власники вирішили поділитись історією про свою кицю з усім світом, адже їхньою любові до Сонечка і Сонечкової любові до поросят вистачить на усіх.

Популярні новини зараз
Часу залишилось обмаль: треба встигнути зробити це з трудовими книжками Один день – 1 гривня: "Київстар" підказав як користуватися послугами майже задарма Доїхати на роботу і назад – вже не по кишені: проїзд у маршрутках дорожчає Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

Обов'язково підпишись на наш канал у Viber, аби не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, Кішки можуть спілкуватися з людьми унікальним способом: про таке ви навіть не здогадувалися.

Як повідомляв портал Знай.ua, Кішка не дарма спить біля ваших ніг, 2 головні причини і секретна прикмета.

Також Знай.ua писав, Вчені змогли довідатися, чи любить вас ваша кішка: після цього собаки назавжди підуть у небуття