Пухнасті кішки для більшості стають не просто домашніми улюбленцями, але і повноправними членами сім'ї. Кішки з примхливим характером щодня дивують своїх господарів непередбачуваною поведінкою і дивними звичками.

Пухнасті комочки обожнюють рідний запах своїх господарів і відчувають його, навіть коли прийняти душ.

Прикмети про кішок:

Поведінку кішок іноді дуже складно пояснити, незважаючи на те, що вони живуть поруч з людиною давно. Ці милі, але дивні і загадкові істоти вимагають індивідуального підходу до себе.

кішка, фото pxhere
кішка, фото pxhere

Популярні новини зараз
Українці можуть залишитися без опалення та гарячої води: комунальники попередили про ризики Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей Спіймали на вулиці та примусово відвезли в ТЦК: українцям розповіли, як себе поводити На школи тепер чекають масові перевірки: батьки домоглися свого
Показати ще

Існує 2 причини, з допомогою яких можна пояснити таку звичку домашнього улюбленця:

Перша причина - часто господарі пухнастих улюбленців задають питання ветеринарам про те, чому їх ніжні істоти люблять спати в ногах. На це вони завжди отримують цілком логічна відповідь.

Кішки дуже теплолюбні і тому фахівці вважають, що вони прагнуть знайти для себе більш затишне і комфортне місце. Ноги власника самий оптимальний варіант.

У зимові холоди кішка може вдатися до обігрівача або батареї, щоб зігрітися, але ноги улюбленого власника і м'яка постіль набагато приємніше.

Друга причина - завдяки тонкій чутливості, кішки володіють незвичайними здібностями.

Цікаво!
Вважається, що кішка вміє відчувати накопичену негативну енергію не тільки свого господаря, але і будинку, в якому живе.

кішка, фото pxhere
кішка, фото pxhere

Біоенергетики кажуть, що негативна енергія накопичується в ногах, тому кішка, допомагаючи коханому власнику, намагається лягати в ногах.

Пухнастий улюбленець може трохи полежати в ногах і негативна енергія буде нейтралізована. Не варто боятися, що це може позначитися на самій тварині — вони всього лише вбирають все негативне, але самі не страждають від цього.

Також фахівці помітили, що найбільше негативу накопичується в області тазу. Після спілкування з пухнастими улюбленцями зникає головний біль, піднімається настрій і легкі симптоми інших захворювань.

Прикмета
У давні часи вважалося, що спати людині разом з кішкою в одній постелі не можна, так як це може негативно позначитися на долі людини і здоров'я в цілому.

Зараз люди по-іншому мислять і не звертають увагу на дивні забобони. Власники впевнені, що їх пухнасті улюбленці вибирають область ніг, лише тому, що в господаря вони відчувають лідера і захисника.

Обов'язково підпишись на наш канал у Viber, аби не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, раніше брудна, як пилючка, бездомна кішечка стала поводирем для сліпого лабрадора - фантастична парочка.

Як повідомляв портал Знай.ua, Топ-10 найкращих порід кішок для дому: ці красиві і слухняні пухнастиків принесуть вам саме щастя.

Також Знай.ua писав, що Харківщину атакували скажені кицьки, рятуйтеся: введено терміновий карантин.