Дуже жахливий і тривожний інцидент стався у Російській Федерації. Так, в Свердловській області, у вівторок, 9 липня, на залізниці загинула однорічна дитина.

Про це стало відомо завдяки повідомленню Слідчого комітету РФ.

Залізниця, Krivoezerkalo
Залізниця, Krivoezerkalo

За інформацією правоохоронців, мати дитини перебувала у стані алкогольного сп'яніння. Дівчина залишила візок з дитиною на коліях просто перед поїздом, який стрімко наближався. Незважаючи на те, що машиніст застосував систему екстреного гальмування поїзд збив візок і дитина від отриманих травм загинула.

За версією слідства, жінка, переходячи залізницю у недозволеному місці, не встигла перевезти коляску і вирішила покинути її на рейках. Також відомо, що вже порушено кримінальну справу. 31-річну горе-матір заарештовано. Найближчі кілька років вона проведе у в'язниці.

Популярні новини зараз
Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей Два тарифи на воду: нові ціни встановили для мешканців багатоповерхівок та приватного сектору Розписуватися буде не потрібно: коли повістка вважатиметься врученою Українські пенсіонери отримають по 500 гривень "бонусу": хто у списку "літніх" щасливчиків
Показати ще

Також варто нагадати нашим читачам, що в Харкові поліцейські влаштували погоню за неадекватним водієм, який намагався втекти з місця оформлення протоколу і збив їх колегу. Про це стало відомо з повідомлення в Telegram-каналі "Треш Харків".

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, у Харкові лікар на Renault відправив 6-річну крихітку на лікарняне ліжко, дикі деталі.

Як повідомляв Знай.uа у Харкові на "зебрі" збили дівчину, скалічене тіло застрягло в купі металу - медики не розгубилися.

Знай.uа писав, у Харкові копи всю ніч ганялися за шумахером-неадекватом, - "Збив патрульного і дав по газам".